Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Buď slyšet! Buď silný! Buď hrdý! Je čas to naplno rozbalit a rozproudit zábavu se zbrusu novým Disneyho filmem, ve kterém hlavní roli hrají Bridgit Mendlerová a Adam Hicks. Ve filmu navíc uslyšíte deset báječných nových písní! Pět nejdrzejších prváků musí zůstat po škole a nejprve se zdá, že nemají vůbec nic společného. Díky hudbě si ale mezi sebou vytvoří pevné vztahy a zjistí, že dohromady tvoří tu nejzajímavější kapelu v dějinách. Tváří v tvář různým překážkám si Olivia, Stella, Wen, Mohini a Charlie uvědomí, že když si budou vzájemně důvěřovat a nevzdají se svých snů, dokáží velké věci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

dayslypper 

všechny recenze uživatele

Pro lidi, kteří mají co do činění s kapelním hraním a hudební produkcí celkově, naprosto vřele doporučuji. Na mne jako už přestárlého pětatřicátníka dýchla přesně ta nostalgie, kterou tvůrci zamýšleli. A vlastně i nápad něco rozjet i v mém městě a dát tak děckám možnost k něčemu, o čem jsem si já sám mohl za svého mládí možná tak nechat zdát. A co se týče těch mladších diváků, nepochybuju, že v tom najdou také hodně inspirace. Přiznám se, že ke zhlédnutí filmu mne přivedl Aladdin, ze kterého jsem byl unešen a kde hrála Naomi Scott. A musím se přiznat, že mne osobně Lemonade Mouth oslovil víc, než Camp Rock i Muzikál ze střední. Když už se snížím na úroveň gaučového filmového kritika, kterých je tu tradičně většina, a vlastně ani nechápu, co tím ti lidé sledují, tak co se týče hudebnických kvalit vycházejících hvězd, tam Disney Channel zklamat snad ani neumí. Už tehdy Naomi Scott vystrkovala růžky, jen ten příliš dětský hlas v českém dabingu jí moc nesedl. Naopak mne překvapilo, že Hayley Kiyoko (zatím) neprorazila v nějakém celovečerním velkofilmu. Role rebelující kytarisky a kapelnice se ujala naprosto s bravurou a jako vegan dávám scénáristům velké plus i za scénku, kde bylo řešeno vegetariánství. Jen si říkám, proč vlastně USA je nejkonzumnější kulturou na světě, když jsou všichni odkojení na pohádkách a filmech od Disneye, kde je vždy dbáno na vykreslení dobrých a špatných charakterových vlastností. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Jak to tady tak čtu, tak nějak hodně lidí píše, že na to, že jde o film Disney Channel, tak je docela fajn. Já z něho mám ale přesně opačný pocit. Proti Diney Channel naprosto nic nemám a např. filmy Camp Rock 1 i 2 se mi docela líbily. Lemonade Mouth je pro mě napak hodně slabá jedna hvězdička. Děj nuda, písničky nuda, postavy o ničem. A jeden pěkný "song" film rozhodně nezachrání. ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Disney Channel film! Nevím, jestli to něco znamená, ale tohle je tak sladké, že to je až roztomilé. A překvapivě, jelikož se jedná o film o hudební skupině, ve filmu uslyšíte velice povedé písničky. Opravdu :-) Samozřejmě, že jde o výplach mozku, ale jde o KVALITNÍ výplach. A to je na Disney Channel co říct. Herci jsou sympatičtí, a to ještě víc, když znáte jejich dřívější práci. Bohužel, nikdo znich po zkušenosti s tímhle neodešel od Disneyho :-( Opravdu, puste si to, možná budete překvapeni, stejně jako já. Já jsem to osobně už viděl několikrát. ()

odmocnina 

všechny recenze uživatele

Wau, a ešte raz wau. Disney Chanel ma nenormálne prekvapil. Ten dej, tá hudba, iné tváre, no konečne prišli na niečo iné. No čo na záver dodať, Lemonade Mouth je film pre všetkých ľudí, a nielen pre deti. A to sa mi na tomto filme páči - nemá nudné poučenie na konci, žiadny priblblí smiech a najmä skvelá hudba, s ktorou Disney vždy prekvapí. Škoda, že to nemalo taký úspech ako HSM, zaslúžilo by si ho. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak takhle naivní film jsem už hodně dlouho neviděla. Jasně takováhle skupina má určitě hrozně velkou šanci se dostat až na Madison Square. Písničky nebyli špatný, ale rozhodně žádná bomba, všechny na stejný styl, slova taky nic moc a kromě "Determinate" si na žádnou zítra ráno už nevzpomenu. Kromě toho týpka co hrál na bubny mi tam všichni přišli děsně nesympatický. Dívat se na to dalo, klasický Disney, jednou stačilo. 3* ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Pro film bylo složeno deset originálních písní, které byly vydány společností Walt Disney Records jako soundtrackové album. (griph)
  • Jména osmi postav z knihy byla změněna pro film. (griph)
  • Natáčení začalo v roce 2010. Točilo se v Albuquerque v Novém Mexiku. (griph)

Reklama

Reklama