Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Buď slyšet! Buď silný! Buď hrdý! Je čas to naplno rozbalit a rozproudit zábavu se zbrusu novým Disneyho filmem, ve kterém hlavní roli hrají Bridgit Mendlerová a Adam Hicks. Ve filmu navíc uslyšíte deset báječných nových písní! Pět nejdrzejších prváků musí zůstat po škole a nejprve se zdá, že nemají vůbec nic společného. Díky hudbě si ale mezi sebou vytvoří pevné vztahy a zjistí, že dohromady tvoří tu nejzajímavější kapelu v dějinách. Tváří v tvář různým překážkám si Olivia, Stella, Wen, Mohini a Charlie uvědomí, že když si budou vzájemně důvěřovat a nevzdají se svých snů, dokáží velké věci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

jasanka 

všechny recenze uživatele

Jak to tady tak čtu, tak nějak hodně lidí píše, že na to, že jde o film Disney Channel, tak je docela fajn. Já z něho mám ale přesně opačný pocit. Proti Diney Channel naprosto nic nemám a např. filmy Camp Rock 1 i 2 se mi docela líbily. Lemonade Mouth je pro mě napak hodně slabá jedna hvězdička. Děj nuda, písničky nuda, postavy o ničem. A jeden pěkný "song" film rozhodně nezachrání. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Ač neuvěřitelně naivní a totálně americký film, s nechutně předvídatelnou, neuvěřitelnou a naprosto nereálnou zápletkou, mně se to celkem líbilo. Hlavní herci byli povětšinou sympatičtí, celkově ta parta, a písničky dost chytlavé, jedna mi zněla v hlavě celé odpoledne. Takže takový lepší průměr. Na Disney Channel dobré. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s komentářem carly. Někdo by řekl, že je to naivní a přitažené za vlasy, ale já myslím, že je to příjemně pozitivní. Je to ostatně film z Disney Channel, takže je nutné to brát spíš jako pohádku. Navíc si myslím, že na to, že je to film určený pouze pro televizi, je to více než povedené. Sympatičtí mladí herci, plus až překvapivě dobrá hudba. Pár písniček jsem si okamžitě oblíbila, včetně dokonalého Breakthrough. Co na to říct, zkrátka mám ráda pozitivně a idealisticky laděné filmy. :) ~(4,0)~ ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

"Nejlepší Disneyho filmový muzikál" !! To sice není bůh ví jak vysoké hodnoceni, ale je to překvapivě koukatelné i poslouchatelné ;-) UPDATE: doma to díky synovi hrálo celkem často a ty písničky, přesto, že to nejsou (kromě Determinate) žádné top hity, jsou chytlavé a zapamatovatelné!! Nejlepší postavy: skvělý Christopher McDonald a z těch mladých Naomi Scott a Blake Michael ;-) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak takhle naivní film jsem už hodně dlouho neviděla. Jasně takováhle skupina má určitě hrozně velkou šanci se dostat až na Madison Square. Písničky nebyli špatný, ale rozhodně žádná bomba, všechny na stejný styl, slova taky nic moc a kromě "Determinate" si na žádnou zítra ráno už nevzpomenu. Kromě toho týpka co hrál na bubny mi tam všichni přišli děsně nesympatický. Dívat se na to dalo, klasický Disney, jednou stačilo. 3* ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Pro film bylo složeno deset originálních písní, které byly vydány společností Walt Disney Records jako soundtrackové album. (griph)
  • Jména osmi postav z knihy byla změněna pro film. (griph)
  • Natáčení začalo v roce 2010. Točilo se v Albuquerque v Novém Mexiku. (griph)

Reklama

Reklama