Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Buď slyšet! Buď silný! Buď hrdý! Je čas to naplno rozbalit a rozproudit zábavu se zbrusu novým Disneyho filmem, ve kterém hlavní roli hrají Bridgit Mendlerová a Adam Hicks. Ve filmu navíc uslyšíte deset báječných nových písní! Pět nejdrzejších prváků musí zůstat po škole a nejprve se zdá, že nemají vůbec nic společného. Díky hudbě si ale mezi sebou vytvoří pevné vztahy a zjistí, že dohromady tvoří tu nejzajímavější kapelu v dějinách. Tváří v tvář různým překážkám si Olivia, Stella, Wen, Mohini a Charlie uvědomí, že když si budou vzájemně důvěřovat a nevzdají se svých snů, dokáží velké věci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

unclejack 

všechny recenze uživatele

No dobre , Disney. Nie som nejaký fanúšik zliepaniny pre popukaniachtivých amerických tínejdžrov , ale nemôžem si pomôcť , tento film sa mi páčil. Mal svoj príbeh , pesničky sa tentoraz celkom dali , dve dokonca pomáhala dať dokopy aj hlavná predstaviteľka Bridgit Mendler. Pre mňa je klasická školská atmosféra USA ako voda na mlyn , taže fajn aj toto. Určite vás to až tak nedostane , ale nádherný a v mnohom aj dojemný príbeh. Podaný očami tínejdžrov , pravdaže. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Disney Channel film! Nevím, jestli to něco znamená, ale tohle je tak sladké, že to je až roztomilé. A překvapivě, jelikož se jedná o film o hudební skupině, ve filmu uslyšíte velice povedé písničky. Opravdu :-) Samozřejmě, že jde o výplach mozku, ale jde o KVALITNÍ výplach. A to je na Disney Channel co říct. Herci jsou sympatičtí, a to ještě víc, když znáte jejich dřívější práci. Bohužel, nikdo znich po zkušenosti s tímhle neodešel od Disneyho :-( Opravdu, puste si to, možná budete překvapeni, stejně jako já. Já jsem to osobně už viděl několikrát. ()

Reklama

Sammya 

všechny recenze uživatele

Ač neuvěřitelně naivní a totálně americký film, s nechutně předvídatelnou, neuvěřitelnou a naprosto nereálnou zápletkou, mně se to celkem líbilo. Hlavní herci byli povětšinou sympatičtí, celkově ta parta, a písničky dost chytlavé, jedna mi zněla v hlavě celé odpoledne. Takže takový lepší průměr. Na Disney Channel dobré. ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Velice milé překvapení!!! Přesto, že americko-středoškolské komedie, natož muzikály, nijak zvlášť nevyhledávám, Lemonade Mouth je sladká, jako ta limonáda. Přesto, že jsou zde zastoupeny snad všechny klišé a kýče tohoto žánru, včetně multikulturní partičky, podařilo se tvůrcům namíchat příjemný, svižný a úsměvný koktejl, se kterého si nesednete údivem na zadek, ale zůstane po něm velice příjemný pocit. Hodně melodické a hravé. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Jsem překvapená. Vlastně se mi to opravdu líbilo. Písničky chytlavé a některé z nich opravdu moc pěkné. Adam Hicks konečně ukázal že není jen ňouma na skateboardu a něco v něm vězí. Bridgit Mendler sympaťačka a je opravdu nezvyklé neslyšet ji na konci zvolat "hodně štěstí, Charlie". Ostatní účinkující též přijatelní. Nápad se mi moc líbil a příběh si mě získal. Po zkončení jsem měla chuť jít do školy, něco provést a zůstat po škole ... proč ne? Třeba bych narazila na čtveřici poškoláků a dali bychom dohromady Lemonade Mouth. Aneb jak říkám, líbilo se! =) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy Wen (Adam Hicks) přinese Olívii (Bridgit Mendler) koťátko, je ve skle vidět člen štábu. (TheStitch630)
  • Pro film bylo složeno deset originálních písní, které byly vydány společností Walt Disney Records jako soundtrackové album. (griph)
  • Natáčení začalo v roce 2010. Točilo se v Albuquerque v Novém Mexiku. (griph)

Reklama

Reklama