Reklama

Reklama

Gósuto

  • Japonsko ゴースト もういちど抱きしめたい (více)

Obsahy(1)

Bohatá podnikatelka Nanami po cestě domů ze své narozeninové oslavy málem spadne do fontány. Zachrání ji korejský hrnčíř Kim a protože je Nanami opilá tak, že si nepamatuje kde bydlí, vezme ji k sobě domů. Když se ráno probudí, nechápe, jak se do neznámého domu dostala, vrazí Kimovi facku a uteče. Když se však konečně rozvzpomene, přijde se mu omluvit a už u něj zůstane. Po nějakém čase se do sebe oba zamilují a nakonec i vezmou. Přesně po roce však Nanami srazí motorka a ona se probudí jako duch vedle svého manžela, držícího v náručí její mrtvé tělo. Když po nějaké době narazí na svého vraha a pronásleduje jej, zjistí, že její smrt nebyla náhoda a vrah má spadeno i na Kima. Aby ho upozornila na nebezpečí, donutí starou Uten, která jediná ji může slyšet, aby se za Kimem vydala a přesvědčila ho. (Raztubyl)

(více)

Recenze (6)

Folpa 

všechny recenze uživatele

Japonská kopie amerického originálu s jedinou změnou a to tou, že tady umře ona a on pátrá, co se stalo... I tak pro romantiky film jak dělaný. ()

pyzma84 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus rozťahaný začiatok, stred ok a pokračovanie bolo skôr paródiou. Niečo do seba to síce malo, ale niekde v prvej tretine som to chcela vypnúť. Donútila som sa to dopozerať - už zo zvyku, ale že by som robila kotrmelce a mexické vlny pre toto rozhodnutie? E-e.. Veľmi priemerné všetko, výkony, postavy, dej, úvod-zápletka-koniec. Romantikuš nezmysel, náročným neodporúčam. /aj mňa mohol ten debilný názov odradiť, ale komu niet rady, ten stráca čas.../ ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Klasika je prostě klasika a málokdo dokáže vstoupit do téže řeky podruhé. Tady se to bohužel potvrdilo. A to navzdory úžasné kameře a sympatickým hlavním představitelům. Je celkem jedno, že se mrtvý a živá prohodili, chemie mezi nimi moc nefungovala. Oba na mě působili dost chladně. Swayze s Moorou byli extraliga. A to ji nemám ráda. Nebylo tam ani to napětí, i když to možná bylo tím, že se tvůrci do filmu nesnažili dát ani náznak nějaké originality a překvapilo až samotné finále, které (aspoň něco!) zpracovali trochu jinak. Ani to ze mě ale, na rozdíl od originálu, nevymáčklo ani slzu. Není to špatný film, ale myslím, že průměrné hodnocení je tak akorát. A abych nezapomněla, japonský Duch má ještě jeden nedostatek. Není tam Whoopi Goldberg. :^) ()

Mikah 

všechny recenze uživatele

Fantasy námět vypadal lákavě, avšak bohužel to je tak všechno, co tento film nabízí. Bez utrpení jsem to zvládla až do konce a místy mě to bavilo, ale po skončení byly moje dojmy nijaké. Celý na mě i přes veškerou snahu působil chladně a odtažitě, jakoby mu tvůrci nezvládli dodat hloubku a opravdové emoce. ()

gibbon 

všechny recenze uživatele

Citlivá kamera a střih tvoří příjemně romanticky zasněnou atmosféru a Macušuma je i s přibývajícími křížky stále okouzlující. Tím výčet pozitiv asi končí, protože dialogy jsou primitivní jak v učebnici konverzace, postavy ploché, chemie žádná, japonsko(ona)-korejský(on) prvek trapný, a fakt, že jde o remake, z filmu dělá naprosto zbytečný počin. Třešničkou na dortu je potom coververze 'Unchained Melody' od Kena Hiraie. To už je fakt moc. ;) ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama