Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lilly se snaží se svým asistentem Pablem vybudovat cateringovou firmu, ale zjistí, že je těhotná. Dobrá zpráva je, že její těhotenství nemá dopad na její kariérní plány. Když se o jejím těhotenství dozví otec dítěte, sportovní redaktor Christian, uteče... Lilly nemá jinou možnost, než také odejít, ale nezůstane dlouho sama. Její krásný soused Ulli se do ní zamiluje a nezdá se, že by měl problém s jejím těhotenstvím. Spolu s ní je těhotná i její přítelkyně Ida, která jí pomáhá. Lilly se snaží zjistit, jestli je schopná žít život s Ullim nebo zda stále miluje otce svého ještě nenarozeného dítěte... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Německé romantické filmy moc nemusím, protože jsou všechny úplně stejně hrozné. Na tenhle jsem narazila náhodou při přepínání programů. Něco mě na něm upoutalo a já jsem ho vydržela sledovat celý bez nejrůznějších protestů. Dokonce jsem se u několika scén zasmála, což osobně považuju za velký úspěch, zvláště pak u scény, kdy se hlavní postava chystá flambovat třešně. Samozřejmě dojde k nehodě a celá kuchyň vyletí do vzduch. K mému zděšení jsem zjistila, že jsem úplně stejná jako Lily, tak jen doufám, že až mi bude čtyřicítka šlapat na paty, nebudu taky takhle blbnout ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Jestliže jsem někde psal, že se mi líbí nové německé filmy z Berlína a okolí, neměl jsem na mysli zrovna tenhle :-))) Ale na druhou stranu, dívat se na to dá (pokud k tomu člověk ještě něco dělá) a baculatější německé "sněhové pusinky" a "bavorské pralinky" se mi leckdy líbí víc než leckteré americké vychrtliny :-))) ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama