Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sára Colinsová (Rebecca St. James) je svobodná úspěšná mladou kariéristkou, která má vše, co si může přát. Vysoký plat, nové auto, nádherný byt a práci v reklamní agentuře. To všechno má ale jeden háček. Je totiž těhotná a musí učinit životní rozhodnutí. Jít na potrat, nebo si dítě nechat? Rozhodne se, že si dítě nechá i přesto, že se její život od základů změní. (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

yakoob 

všechny recenze uživatele

Videofilmy mají tu nevýhodu, že svou jednoduchostí bývají často až moc zjedušené a naivní...Téma potratu je zajímavé a nabízí jiný (křesťanský) pohled na věc...Podání už ale trochu pokulhává...Nevím no, nemá to ten šmrc, zvlášť, když se bude na to koukat někdo, kdo si na téma potratu chce najít svůj pohled, ale hlavně ne ten křesťanský...A ti jsou možná jediní, kteří dokážou k tomuto dnešnímu problému světa co říct...Na filmu jde alespoň vidět jak lidé neznalí Boha, mají přístup k novému životu, zodpovědnosti a vůbec...Pro mně pořád potrat = špatné rozhodnutí... ()

amundseen 

všechny recenze uživatele

Myslienka filmu na jednotku, keby bol v ulohe hlavnej hrdinky niekto iny ako Rebecca St. James mohlo to dopadnut este lepsie. Skoda ()

Reklama

Reklama