Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři mladé ruské rodiny vyrážejí na zimní prázdniny do nejmenované exotické země a mají v úmyslu najmout si byt na pláži. Avšak díky mnoha komediálním překážkám se na pláž vůbec nedostanou a celý výlet prosedí v hotelu. (Filmbox)

Recenze (4)

chamonix 

všechny recenze uživatele

Ta nejmenovaná exotická země jsou Kanáry, konkrétně ostrov Tenerife, jak je obřími písmeny napsáno na samém začátku filmu. Kdo je unesen z "Účastníků zájezdu", tomu by se to mohlo líbit. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Ruská verze crazy komedie ze současnosti. 1) Neobyčejně protivná kombinace ruské povahy (těch špatných prvků), venkovského buranství a maloměstského vychcánkovství činí sledování tohoto snímku téměř nesnesitelným a předurčuje film duševním masochistům._____ 2) Za sžíravou satiru bych dal víc, kdybych se alespoň jednou usmál. Ale svítá na nové časy - Rusové si konečně začínají dělat legraci sami ze sebe. I snaha se počítá. Сразу видно: наши люди!_____ 3) Zvláštní zmínku si zaslouží nevychované děti. Přímočaře ilustrují poučku, že na vině nejsou děti, ale vždycky a jenom rodiče._____ 4) Český dabing smazal půvab (byl-li jaký) jazykových rozdílů (Rusové na Tennerife ve vile německých majitelů). Ovšem ani originál není lepší. V původním znění mluví Němec německy s ruským voiceoverem. Těžko říci, co je horší._____ 5) Anotace Filmboxu je nepřesná. Nevystupují tu tři rodiny, ale dvě rodiny s dětmi + svobodný muž + žena s dítětem._____ 6) Film je vpravdě rodinný. 41letý spoluscénárista a režisér Jaroslav Čevaževskij si zahrál i jednu z hlavních rolí (Jaroslav, manžel blondýnky Leny). Jurij Kolokolnikov (Vadik, muž tmavovlasé Iriny) je jeden z producentů filmu. 17letý Nikita Babenko (Arťom, syn Jaroslava a Leny) je skutečný syn představitelky Leny, Aleny Babenko._____ 7) Смотреть только русским и только в большой компании, píše komentátorka karinateva na stránce kinopoisk.ru. Má pravdu. Málokdo jiný film ocení. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama