Reklama

Reklama

Air terjun pengantin

  • USA Lost Paradise - Playmates in Hell
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Parta mladých lidí se vydá na dovolenou na ostrov. Avšak ani jeden z nich netuší, co je v pralesích čeká a jaké na ně číhá nebezpečí. Mladí lidé narušili teritorium Šamana, který si rozhodně nechce jen povídat. (Pilda17)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Asiatky se mi nikdy moc nelíbily, ale tady? Nechal bych si sakra říct. Beru to u tohoto Indonéského hororu jako velmi kladnou záležitost. Navíc mě občas otravuje hudba, ale tady? Tady je novodobá a celkem se i hodí. Problém jsem měl s občasnou nelogičností a s některými detaily (Ženský po vysprchování okamžitě suchý vlasy, navíc vyfénované a upravené, jak to mohli udělat v polorozpadlé boudě?). Detaily řešit nebudu, většina nízkorozpočtových hororů má chyby a tady by se jich samozřejmě našlo víc. Jde o slasher, tudíž nečekat nějaké hutné zázraky. Divák by si měl užít obstojnou atmosféru s dobrou hudbou a pár slušných scén, které jsou dost nadprůměrem. Maska psychopata je dobrá, i když Freddy jí měl samozřejmě lepší. Divák nesmí hledat zbytečné problémy a chyby, protože typický slasher se dá užít i bez hledání detailních prkotin. Pokud bych se zaměřil na chyby, s hodnocením bych musel níž, jenže tady jde o svižný slasher, kterému se v této době USA produkce nevyrovná. Pro hororové milovníky slasherů doporučuji.. 6/10 = 65% ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Na filmu by mohlo být zajímavé pro nás exotické prostředí Indonésie, ale bohužel je ho ve filmu minimálně. Většina filmu je levná televizní produkce, takže se hrdinové ve tmě potácejí lodí, omšelými budovami nebo křovím, které může být kdekoliv. Scény jsou natahované a skoro všechny ve tmě, takže ani příznivci řezničiny si moc neužijí, byť mrtvých je dost. O nějakém herectví vůbec nemůže být řeč. Dvě hvězdy za exotiku. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Indonézske horory disponujú istou osobitosťou a v rámci súčasnej ázijskej žánrovej tvorby patria k tomu lepšiemu, čo má divák možnosť vidieť. Air terjun pengantin tiež nie je úplne na zahodenie, je to typická vyvražďovačka, majúca všetky nevyhnutné sunžánrové náležitosti, na druhej strane však neprinášajúca nič originálne či výnimočné, takže pochybujem, že si budem o mesiac pamätať o čom to vlastne bolo... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Docela standardní slasher, jehož celkový dojem hodně kazí takový ten obyčejný televizní look a velké množství zbytečných a extrémně natahovaných scén, takže i přesto, že má Air terjun pengantin nějakých 80 minut, působí tak místy velmi zdlouhavě... Další výtku bych měl k herečkám... Ne, že by nebyly dostatečně přitažlivé, ale měly ve filmu dostatečně příležitostí ukázat alespoň jednu bradavku, člověk čeká a nic... Jinak vraždy jsou docela slušné a šílený šaman v masce vypadá docela dobře... Ale i tak hodnotím tenhle kus spíše jako podprůměr... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MAYDAY! MAYDAY! TADY JE SEA KING. JSME NA SOUOSTROVÍ SUNDA KELAPA. STAV NOUZE! STAV NOUZE! MAYDAY! TADY JE SEA KING! MAYDAY! STAV NOUZE! MAYDAY! MAYDAY!“..... /// I mladí Indonésané jsou neklidní, veselí a nadržení - na dobrodružství. Bohužel jim to kapku kazí Tiara, která se chce vdávat, ale odpusťme jí to, páč jediná má takový ty podivný vize. Tohle jsou …ble, ble ble … a po vylodění přichází 5ti minutovej reklamní spot na plavky, na pláž, na …plavky (..na pláž…). ZkuTr pilotující jednu z lodí si může zanotovat tu našu ,,Mám to už za sebou“ (..a takovej to byl hnusnej člověk…) a otázkou není PROČ?, ale KDO (bude další) a KDY. Ve starý rybárně smrděj ryby a přichází ten správnej čas na další reklamní (včíl jen 3minutovej – docházej nám nápady?) spot na spodní prádlo (vlastně….vodvážný holky!). Naštěstí má ostrovní sběratel studentů o reklamě jiný představy a chystá se natočit svoji vlastní… Berme to jako VESELOU žánrovku plnou strašidelnýho herectví, ve který není o scény typu ,,ÚTÍKEJ!“ ... ,,NEMŮŽU, DRŽÍ MI NOHY!“ ... ,,NO TAK TO BUDEŠ O HLAVU KRATŠÍ....“ nouze. Naštěstí – nebo bohužel je tu ještě Tiara s těma vizema... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ten kretén mi neřekl, čím zapít lektvar ze slepičí krve, vajíčka (slepičího) a prstu (holčičího). 2.) Obdivuju týpky, který v podříznutí slepice - zvířete a slepice – člověka nevidí rozdíl. 3.) Miluju filmy, kde holky hrůzou křičej - ,,JE VENKU!“ 4.) Thx za titule ,,topr harley“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * (asi) AKCE ** NAPĚTÍ * P.S.: UPŘESNĚNÍ: 1.) ZkuTr – zkratka pro zkurvenýho trpaslíka. 2.) Ona věta ve filmu nezazní, ale jistě uznáte, že je to škoda. ()

Reklama

Reklama