Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Duchařský film na motivy románu pro děti spisovatelky Evy Ibbotson. Film vypráví příběh chlapce Humphreye, který se jako mladý stane po nešťastné nehodě duchem a je přijat do mrtvé rodiny beznohého skotského válečníka. Několik dlouhých let žije rodina ve starém sirotčinci, který je ale nakonec zdemolován a duchové si tak musejí hledat jiný domov. Vydávají se na pouť Anglií a cestou poznávají ostatní duchy. Nebezpečí ale číhá i na mrtvé a to v podobě lovců duchů, kteří v moderní době už dávno nepoužívají svěcenou vodu. Časem duchové vedeni skotským válečníkem přicházejí do města a strašením se dostávají do příbytků živých lidí. Aby se situace vyřešila smírem, je jim umožněno díky Bradově (Steven Mackintosh) pomoci žít po boku živých lidí. Toto soužití však nemá dlouhé trvání a duchům je dán k dispozici starý hrad, ve kterém mohou spočinout v pokoji. Mladý Humphrey ale odhalí hrozné tajemství, které má zničit celou jeho rodinu i všechny duchy. Osud všech duchů tedy drží ve svých rukou. (Beastmaster4)

(více)

Recenze (6)

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jediný co mě potěšilo v souvislosti s filmem je to, že jsem dokázal titánský čin a srazil mu odpadem hodnocení o 5% :-D...Tváří se to jako komedie, ale nevěřte tomu, určitě se smát nebudete, snad jen hodinu a půl nudit ;)...Na IMDb asi věděli proč neuvádět žánr komedie, tady to zas někomu ulítlo, ale co...na IMDb zas uvádějí, že jde o horor, což je možná ještě větší úlet. Proč někdo natáčí film, který má být zábavný, je na něm vidět ta křečovitá snaha, ale prostě to nejde a není. Film, který i když by měl být vtipný, tak není, ale není zajímavý ani ničím jiným. Dokonalá ztráta času a nejhorší film s duchy co jsem kdy viděl. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Veselá hovadinka pro zahnání nudy jako stvořená. Na televizní film docela dobré efekty. A většina vtipů vážně povedená. Tohle kdyby natočil Burton s několikamiliónovým rozpočtem, tak by to byla suprová komedie. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tento rodinny fantasy film alebo rozpravka o duchoch je celkom ok,triky su fajn,podarili sa,ale samotny pribeh je slabsi,takze za tri hviezdicky...:-) ()

Tuomijoki 

všechny recenze uživatele

Taková jemná rodinná fantasy komedie vhodná na zahnání nedělní odpolední nudy. Místy se tam najdou nějaká ta klišé (ve kterém filmu tohoto žánru taky ne, že?), příběh je někdy takový lehce zmatený, ale vzhledem k tomu, že jsem na film koukal v originále a bez titulek a bez potíží jsem rozuměl, dávám hvězdičku navíc. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Další film pro nikoho. Děti to moc nechytně, dospělí se budou nudit a kdybych tohle pustil potomkovi připravujícímu se na teenagerskou dráhu, poslal by mě zpátky do hrobu. Jediné, co za něco stojí, je Kevim McKidd - tomu bych toho skotského horala věřil a rozhodně by si podobnou roli měl někdy v budoucnu střihnout. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama