Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Film lze ke zhlédnutí doporučit ze dvou důvodů: za prvé jako ukázku toho, jak hluboko lze ve filmařině klesnout, za druhé kvůli těm čtyřem krasotinkám, co s nimi šéf nastoupí na loď. Na ty se totiž dívá sakra dobře. Za ně tedy jedna hvězdička. Michochodem mě překvapuje, kolik lidí tohle považuje za druhý díl Cameronova Titaniku. Tenhle film nemá být dvojkou, ale je pojmenován podle ústřední lodi. Jako komerční kalkul to ale evidentně vyšlo. (644.) ()

boni

všechny recenze uživatele

To jsem takhle jednou zabrouzdal televizními kanály do neprobádaných vod a hle, nejlepší televize na světě – Barrandov. Ale ne ledajaký Barrandov, milé děti, bylo to slovutné Kino Barrandov. Tam se každý den setkáváme s bezpočtem dech beroucích děl slavných autorů, až mě vždy zaráželo, jak můžou na takové množství kvalitního obsahu sehnat peníze, konkrétněji na ty jistě neskutečně drahé licence, ale holt z reklamy rejžují víc než CBS při Super Bowlu. Každopádně nevím proč, asi nějaká náhlá příhoda mozková, ale nechal jsem to tam přepnuté a dobrou hodinu fascinovaně koukal na tento, ehm, film asi říkat nebudu, to bych se vážně rouhal, ale tak dejme tomu dílo. Během té hodiny se mi nevyhnulo cca 5 reklamních bloků po deseti minutách, což je takový standard Guru Járy, a tedy jsem viděl cca 10 omračujících minut hrané poezie. Ale teď vážně, jen studio Asylum může točit takové sračky, měl by jim konečně někdo vzít ty mobily, smazat stříhací programy z laptopů a nakopat pořádně do nespecifikovaných částí lidského těla, protože tohle je nebetyčná urážka čehokoli, co se kdy v televizi vysílalo. Ale zase jsem toho neviděl tolik, takže hodnotit nebudu, neb jsem třeba přišel o nervy drásající gradaci, kde všechno dalo smysl, a díky tomu jsem to celé jen krutě nepochopil. Ale spíš bych řekl, že odpadu je tady škoda. __ A světe div se, o dobrý týden později opět přepínám programy a na co že to nenarazím. TV Barrandov… to je vážně jiný svět. ()

Reklama

AdamesWWE odpad!

všechny recenze uživatele

[0/10] TITANIC II. Fakt? To vážne? Čo už k tomuto povedať, toto je tretotriedna liga vo svete filmov a tento film je úplne dno filmárčiny, zúfalosť a výsmech slávnemu Titanicu. Zamýšlam sa aký význam má toto točiť, zviesť sa na úspechu svojho predchodcu - to je jediný dôvod. A prajem režisérovi len to najhoršie, lebo po tomto "filme" si jeho tvorbu v živote nepozriem. Videl som od neho film Paranormal Entiny, čo sa dalo pozerať ale toto je tak otrasné a stupídne že som to vypol asi po hodine pretože ma to ničím nezaujalo. Vizuálne odporné a bezvýznamné dielo, kde nič nefunguje. Nezaujímavý a neznámy herci, atmosféra/napätie/dej? - ŽIADNE. O "katastrofických" scénach poviem len v skratke - v živote som nevidel zúfalejší pokus ktorý takto zle dopadol a režisér to chce zakryť tým že to točí v tme ale tak je to ešte neprehladješie, mizéria. Čo už. Aj takéto diela vznikajú a pre mňa ide o najhorší film ktorý som videl. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si že chtěli trochu pozměnit normální film Titanic , a nebo k němu něco přidat , ale tohle fakt ne. Podle mě strašná blbost. Ani se nedivím že tady je hodnocení pod 10%. Proč tohle vůbec točili ??? O sto let po katastrofě vypluje kopie Titanicu. Nehorázná blbost !!! A přitom film Titanic je tak nádherný a skvělý , a plný emocí , na rozdíl od téhle blbosti. ()

majec4 odpad!

všechny recenze uživatele

Od prvych minut som vedel ako budem tuto snimku hodnotit. Ludom, ktori stoja za tymto fimom by som uz natocit vela nedovolil. Prvych 20 minut si ludia kyvaju. Tak otravne a odflaknute mavanie na rozlucenie som vo filme este nevidel :). Efekty? V roku 2010 sa odvazit natocit film s takymito efaktami, ufff, to chce odvahu. Podla mojho nazoru nie je potrebne ziadne dalsie hodnotenie. Film by som ale urcite odporucil pozriet, pretoze zistite ako hlboko sa da klesnut pri filmarcine. Toto je uplne dno. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)

Reklama

Reklama