Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít. (Chen)

(více)

Recenze (200)

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Kdyby takhle vypadal celovečerní biják, tak by teda bylo na co koukat. Pořádně temná až depresivní atmosféra proti který jednička a dvojka působí jako Šmoulové bez koulí (mají vůbec nějaké?). Kéž by se toho chopil třeba takový Nolan, to by mohlo stát za to, když vezmu v potaz, co předvedl s Batmanem! ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Módní restarty koketují i s jedním herním kultem, kde se evidentně nepojede na Andersonově vlně ‚doslovné adaptace‘, ale potemnělé stylizaci s mytologií zasazenou do reálnějšího světa. Že dojde pouze na jeden pěstní souboj, nevadí, i těch zbylých osm minut plní svůj účel naprosto dokonale, a pokud režisér bude studia obíhat dostatečně dlouho, možná nakonec natočí i celovečerní verzi. Přeju mu to. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Asi to bude znít pěkně úchylně, ale jestliže mohu počítat s tím, že bude nový MK v kině vypadat podobně jako tento NABUŠENÝ kraťas, tak se na něj těším jako na máloco. Beru v potaz budoucí megapecky jako Avengers, reboot Spider-mana, třetího Nolanova Batmana, i slibovaného temného Supermana, a stejně mi teď v hlavě Mortal Combat rezonuje zdaleka nejneodbytněji. Celých osm minut je nahuštěno takovou atmosférou, až mi z toho padala čelist na klávesnici. Při postupném odhalování charakterů se dostavilo příjemné mrazení; bitka v obýváku je natočena perfektně. Tohle vypadá úplně jinak než rychlokvaškový seriál nebo roztomile pitomoučké filmy, a je to sakra dobře. Prostě je v módě dělat ze všech oldschoolových béčkových klenotů temné depkárny - a já si zdaleka nestěžuji! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, tak takhle by to šlo. Vizuál parádní, zasazení do reálnýho světa celkem originální a celý to prostě vypadá až moc dobře. Bitka sice měla svoje rezervy, ale i tak se Tancharoenovi nedá upřít originalita v rámci této herní série a také snaha a viditelná fanoškovská zapálenost. Kéž by se mu takhle povedl i film, jestli někdy bude. ()

Wiceman 

všechny recenze uživatele

Aha, takže se prý neseme v rytmu nolanovského Batmana a vše i jakkoliv videoherní a ,,dětské" dáme do reálu. Po pravdě ... moc se mi to líbilo. První film byl velmi luxusní a našlápnuto měl, i přes Machinima" velmi dobře. První série taky velice dobrá. Docela se divím, ale MK realita docela sluší. I příběh se nese klasickým MK příběhem (ano, tyhle bojovky mají i příběh a pro někoho, jako jsem já, luxusní). Nicméně od druhé série ( i přes C.V. Diena ... od CC Prague ho miluju :) ) šla kvalita dolů. Příběh jakoby absolutně nenavazoval na předešlou sérii a tvůrci šli s kvalitou o hodně níže (čti příběh ne kvalita). A ten Sub-Zero? Jako fakt? I já se svým nízkým rozpočtem bych byl schopen vyprodukovat lepšího Bi-Hana. Škorpík ale lepší, než v první sérii :) Lepší 3* ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Mortal Kombat: Rebirth měl být původně celovečerní film, ale Warner Bros. nakonec souhlasilo pouze s natočením krátkometrážního seriálu Mortal Kombat: Legacy. (NiaWolf)

Související novinky

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama