Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít. (Chen)

(více)

Recenze (200)

Sawy 

všechny recenze uživatele

Jako krátkometrážní ochutnávka před hlavním chodem to funguje bezchybně,duel Johnny Cage vs. Baraka poůsobí správně eRkově brutálně a atmosféra Mortal Kombatu na mě jenom z téhle osmiminutové ukázky dýchá mnohem víc než z obou předchozích filmů dohromady.Teď tedy nezbývá než doufat,že něco takového se v celovečerní verzi protlačí i do kin,jestli to klapne,tak výslednému filmu rád přišoupnu více než ty opatrně natěšené tři hvězdičky. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dnes som akurát videl starý mortal kombat. A akurát som si hovoril, že by nebolo odveci spraviť mortal kombat po novom s novými tvárami, novým príbehom a hlavne s novými efektmi, lebo napríklad Goro by si zaslúžil lepšiu verziu. Dúfam, že z toho niečo bude. Myslím, že ohlasy to má dobré. Neviem prečo by robili 8 minutový film keby nemal vzniknúť celovečerák. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Vynikající záležitost s fantastickou atmosférou a parádním obsazením (nejen, ale hlavně, Jeri Ryan). Obrovská škoda, že zůstalo jen u těchto sedmi minut, protože kdyby byl celovečerák tak kvalitní jako tenhle kraťas, byla by to neskutečná pecka a navíc by se všichni shodli na tom, že i kvalitní. Užil jsem si to. 85%. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Asi to bude znít pěkně úchylně, ale jestliže mohu počítat s tím, že bude nový MK v kině vypadat podobně jako tento NABUŠENÝ kraťas, tak se na něj těším jako na máloco. Beru v potaz budoucí megapecky jako Avengers, reboot Spider-mana, třetího Nolanova Batmana, i slibovaného temného Supermana, a stejně mi teď v hlavě Mortal Combat rezonuje zdaleka nejneodbytněji. Celých osm minut je nahuštěno takovou atmosférou, až mi z toho padala čelist na klávesnici. Při postupném odhalování charakterů se dostavilo příjemné mrazení; bitka v obýváku je natočena perfektně. Tohle vypadá úplně jinak než rychlokvaškový seriál nebo roztomile pitomoučké filmy, a je to sakra dobře. Prostě je v módě dělat ze všech oldschoolových béčkových klenotů temné depkárny - a já si zdaleka nestěžuji! ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Slušný.Hodně slušný.Dalo se z toho vytřískat troche víc ale v rámci možností Tancharoen čapnul příležitost za koule a vnesl něco málo originálního vzduchu do toho komerčního puchu jménem MK.Scooter už vyčpěl a tak se snažil hodit tuhle fantazy divočinu do reálnýho světa a ono je to fakt zajímavý.S Reptilem sice šlápnul lehce vedle ale sériovej zabiják Baraka co vyřídí zkrachovalou akční hvězdu Johnnyho Cage mě hodně potěšil.Škoda že když rejža dostal balík na realizaci tak se nechal semlít požadavky Boona a studia a vyrobil nemastnej,neslanej seriál kterej zapadne.Kdyby ho nechaly utrhnout ze řetězu,věřim tomu že by natočil nehoráznej masakr. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Mortal Kombat: Rebirth měl být původně celovečerní film, ale Warner Bros. nakonec souhlasilo pouze s natočením krátkometrážního seriálu Mortal Kombat: Legacy. (NiaWolf)

Související novinky

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama