Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít. (Chen)

(více)

Recenze (200)

damned 

všechny recenze uživatele

Slabé tři. Atmosféra dobrá, to ano, a konečně Rkové ztvárnění, které MK zaslouží, ale skutečně je nutné překopat příběh a charakter postav z mdlých na totálně nesmyslné? I příběh bezduché hry je lepší než ten, který se snaží vymyslet tady. Z mého oblíbeného Baraky udělat dredaře s piercingem a ze Scorpiona nějakýho kriminálníka? 3 jen proto, že to má jakýs potenciál ;) ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1103. hodnocení: Rozhodně dobrej počin, kterej by si zasloužil dotáhnout do filmové podoby. Výslech, kterej bych nechtěl nikdy zažít a pak sposuta krve a velká řežba, která snad uspokojí všechny masochisty. 3* dávám jen proto, že je to spíš promo video a doufám, že tohle jednou bude třeba jako základ pro nový díl Mortal Kompat. 3* ()

Reklama

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Hmm, co si o tomto počinu myslet... Nemůžu si pomoct, ale mám z tohoto snímku dost rozpolcené pocity. Samotná snaha předělat MK do realističtější podoby není vůbec špatný nápad. Na druhou stranu, ve výsledku se do necelých osmi minut realističtěji působící MK vtěsnat nedá. Buď za tu dobu vykreslíte realismus, nebo MK. Oboje se stihnout nedá. A toto dílko rozhodně není MK, ale jakýsi krimi "film noir", což samozřejmě s MK univerzem nemá nic společného. Navíc lze jen těžko odpustit fatální faktickou chybu, protože zabít Johnyho Cage ve filmu, který má být prequelem k MK turnaji (na němž Cage samozřejmě nechybí) je už hodně za hranicí pochopitelnosti. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to tak krátké Byl by to dobrý příběh a určitě i děj. Protože když bylo nabité těch osm minut.Dokažu si představit jak by vypadal celý film. Bojovníci Mortal kombatu byli dobře ztvárněni. Pointa byla snad jestě lepší něž podle hry. Shang Tsung má svůj gang vrahů řádících po městě. A jediná možnost jak je zastavit je vyzvat je v turnaji na život a na smrt. Bomba.....Ať někdo vytvoří pokráčování na celý večer. Možná že to je v plánu. Tak uvídíme. Že by byl Andersonův Mortal Kombat položen na lopatky? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na krátkometrážní počin je to vážně hodně slušné dílo. Efekty i bojové scény jsou působivé – záporáci jak mají být - samozřejmě nesmí chybět a i vytvořená atmosféra nebyla vůbec špatná. Takže já v tomto případě dávám palec nahoru. Udělalo to na mně docela dojem a lepší nadprůměr si tento short prostě zaslouží. Rozhodně je lepší než druhý celovečerní film (Mortal Kombat 2)… ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Mortal Kombat: Rebirth měl být původně celovečerní film, ale Warner Bros. nakonec souhlasilo pouze s natočením krátkometrážního seriálu Mortal Kombat: Legacy. (NiaWolf)

Související novinky

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama