Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na "Mexické střední škole" začíná nový školní rok a s ním přicházejí i nesčetné sny, představy a očekávání. Z prázdnin se vrací i Cristobal, kapitán fotbalového týmu The Borregos, kterého překvapí to,, že Mariana (sousedka a spolužačka) se velmi změnila. Marianě se Cristobel také líbí. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úvodná energická skladba s podarenou choreografiou, rozpáli mexické ulice, aby potom nakoniec aj fanúšikovia Disney Channel(u) budú musieť uznať, že zvyšok je len tupé klišé, ktorému zrejme uveria len decká, ktoré majú prvý styk s TV prijímačom. ()

Reklama

KajusaK odpad!

všechny recenze uživatele

Děkuji za borce který vymyslel tlačítko posunout dopředu, bez toho bych to asi nezvládla. Nechápu inteligenty, kteří překládají písničky do češtiny!! Jediný klad co jsem na filmu našla byli docela sympatičtí herci, kteří se jen upsali do naprosté krávoviny. Úplně zbytečný film, který vyloženě paroduje HSM. ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byla skeptická ale jak film pokračoval a s ním i česky dabované písničky ,pohlcovalo mně to čím dál víc. Já osobně to beru trochu jako parodii na originální hs. ale tak povedenou že ji mám snad raději než originál :-) Jinak hudba výborá a i hlavní hrdinové jsou velice sympatičtí .No koukněte a uvidíte jak to zapůsobí na vás:-) ()

Šándor odpad!

všechny recenze uživatele

Hardcore a ty vole!!! víc se k tomu nedá říct. Dal jsem 30 minut. Dát víc, tak už jsem poznamenán na celý život. Chápu, že to je jen pro určitou skupinu lidí, do které naštěstí nepatřím, ale i tak by to mělo mít jinou kvalitu. Los Pichichis - dobrý vtípek, ale myslím že ten kdo normálně sleduje takové filmy to nepochopil:-D ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama