Reklama

Reklama

Když vy jste taková jiná...

(TV film)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1985, 34 min

Obsahy(1)

Malá televizní komedie o touze muže absolutně vlastnit svou ženu... Pan Peca (M. Kopecký), starší sympatický profesor slaví s manželkou Hanou (I. Janžurová), sportovní novinářkou, výročí svatby. Sladké cukrování je však neustále přerušováno vyzvánějícím telefonem. Paní Hana sice elegantně odmítá pozvání na různé akce, manžel však přece podlehne žárlivosti, proč právě on nemůže mít svou ženu jenom pro sebe. Dojde k rozladění a oslava se ruší. Hana si bere prášky na spaní a pan profesor popíjí sám u televizoru… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Jednoaktovka o vztahu muže a ženy po letech, obzláště, když muž je starší. Filosofické úvahy promísené s dialogy muž - žena, řešící dávné otázky úlohy jedinců v partnerství. Nakonec ale zjistíte - slovy textu písně od skupiny Brututs - to, že vaše stará je přece jenom vaše stará... ()

Reklama

Marthos 

všechny recenze uživatele

Televizní hra o (ne)shodách v manželství. V případě Miloše Kopeckého a Ivy Janžurové jde o sehraný dialog, vycizelovaný a promyšlený do nejmenších detailů (Kopecký rozhodně nic nezmršil, jak je tradováno, na to byl příliš velký profesionál). ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Prázdné tlachání o ničem díky špatnému scénáři nezachrání ani dobrý herec a hlasatelky nejsou herečky. To by měl režisér vědět. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Miloš Kopecký se autorovi scénáře za svůj výkon omluvil v souvislosti s tím,že  že je v hluboké depresi. (sator)

Reklama

Reklama