Reklama

Reklama

Superman/Batman: Apokalypsa

  • USA Superman/Batman: Apocalypse
Trailer

Když se do gothamskému přístavu zřítí vesmírná loď, Batman a Superman narazí na záhadného Kryptoňana se schopnostmi stejně mocnými, jakými oplývá Superman. Když to zvětří Darkseid, Kryptoňana unese a dostane ho pod svou kontrolu na Apokolips. Supermanovi a Batmanovi tak nezbývá nic jiného, než Kryptoňana zachránit. Toho však mohou dosáhnout pouze infiltrací darkseidova nepřátelského světa, kde hrozby nesmírné moci číhají za každým rohem. Režie snímku se opět chopila Lauren Montgomery, která stála již za filmy Green Lantern: První let, Wonder Woman, či Superman: Soudný den. (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že pouze akce nestačí a současně, že Superman a Batman mohou dobře fungovat v jednom filmu. Detaily, jako je třeba příchod Batmana do domu bývalého bojovnice Bardo, kam dorazil Superman s Wonder Woman předními dveřmi dokáže příjemně rozesmát. Bohužel jsem si ale všiml také menšího paradoxu, kdy si animáky mohou dovolit divákovi předvést v podstatě cokoliv. Možná i proto jsem v závěru už byl trochu znuděný z bezhlavého mlácení. Zajímavé, u animáků se mi to zatím nestalo. Animace je průměrná, ale hlavně prostředí je nudné. Třeba Apocalypse měla být viditelně industriální wasteland, ale natolik nudná? Ohně nestačí... Potěšení ze Summer Glau nevydrželo celý film. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Ve většině animáků od DC hraje příběh druhou roli, protože je nejdůležitější představení hlavního hrdiny a jeho motivace.Ale občas se najdou filmy jako Under the Red Hood či Krize na dvou světech, které dokážou krásně kombinovat akci s vyprávěním příběhu.Bohužel tady se to nestalo ale ne že by nebyla snaha.Je vidět, že se režisérka snaží, aby vztah mezi Supermanem a Karou nebyl bez chyby, a aby působil zajímavě.Prakticky Vám to bude jedno, až se začnou všichni mlatit hlava nehlava a akce nebude brát konce.S lepším příběhem by to bylo o moc lepší. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák mě bavil víc než některé vysokorozpočtové hrané komiksárny. Batmanovi se Supermanem to spolu dobře klape, a když se k nim přidá i sexy Wonder Woman... hmm, pak si začínám přát, aby jednou natočili hranou Justice League. Dlouho jsem neviděla animák pro dospělé (no netvrďte mi, že se všemi těmi vytuňěnými ženskými postavičkami tvůrci mysleli na děti), takže mě překvapilo, že film dobře funguje i po emocionální stránce. Roztomilé. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Další ze série skvělých animáků. Možná, že není tak dobrý jako třeba S/B: Public Enemies nebo Under the Red Hood, ale pořád to je skvělá akční zábava. Akce rozhodně nechybí, na nudu není čas a některý momenty jsou zase hodně vtipný (třeba, když se Kentovi vrátí domů anebo ta hláška s tím novinářským platem). Takže celkově velká spokojenost a už se těším, co nám přichystají příště. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Zrození Supergirl je fantastická lahoda. Trojka Superman, Batman, Wonder Woman jsou tu, aby zvítězili na planetě Apokalypsa, vyměnili si několik výborných hlášek a připravili prostor pro vynikající závěrečné střetnutí ve Smallville. Vše má náležitý spád, humor, napětí a nadhled. Dokonalá kombinace. Knižní předlohu najdeme pod názvem Superman/Batman: Supergirl. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • Kara a Superman spolu mluví jazykem Kryptonian, použito však bylo ve skutečnosti Esperanto, mezinárodní vytvořený jazyk podobný němčině. (JORDY)

Reklama

Reklama