Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uplynulo již pět let od vypuknutí smrtelné epidemie, která změnila lidstvo v hladové zombie a jak se zdá, nebezpečí již pominulo. Tomuto faktu ovšem nevěří skupinka R-Division a nadále tak plní svůj hlavní úkol, hledat a zabíjet nemrtvé. Zanedlouho se členům R-Division dostanou informace, které zcela vyvrátí zvěsti o zažehnání epidemie. (PetriK12)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

stration 

všechny recenze uživatele

Akční horor plný zombíků, nepřehledného střílení a blbých keců. Natočené je to svižně, triky dobré, hluchá místa také nejsou, gore odpovídající danému žánru, za kamerou roztřepaný notorik. Mě to ale vůbec nebavilo, bylo mi fuk, jak to celé dopadne, jestli pochcípá celá jednotka nebo ne. Prostě atmosféra na mě nepůsobila a emociálně to bylo úplně mimo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející mockumentary, které se sice snaží místy i vtipnými televizními prostřihy ze života v nedaleké budoucnosti o nějaký přesah, ale v zásadě je to jen tupá zombie střílečka. Akce je sem tam výborná, ale dost často doplácí na až příliš autentickou kameru, což je škoda, takže se jedná o průměr, což se vlastně dá řícti o gore, hercích, samotných zombících i o celém filmu. 50% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to nieco ako uvod Hviezdnej pechoty natiahnuty na cely film. Len namiesto obrovskych chrobakov sa tu bojuje so zombikmi. Dokonca tu mame aj satiricke reklamne brejky, takze Verhoeven by mal urcite radost. A radost by urcite mal aj George A. Romero pretoze je tu velmi zaujimavo vykresleny svet 5 rokov po vypuknuti zombie epidémie v ktorom sa uz ludia celkom naucili zit s touto nakazou. Paradoxne ma viac bavili tie neustale drobne naznaky ako funguje svet po epidemii ako samotna akcia. Akcne sceny su natocene pseudodokumentarne. Takze vsetko je snimane rucnou kamerou a dynamicky zostrihane. Kamera je uplne v pohode a strih je rychly ale nepovedal by som, ze neprehladny. Problem u akcnych scenach vidim v tom, ze nie su prilis vynaliezave a po case mi zacali pripadat stereotypne. Takze to je jediny zapor na celom filme. Trochu v style filmu District 9 sa film postupne z cistokrvneho dokumentu v druhej polovici zacne viac sustredit na postavy a ich jednu väcsiu misiu. Z postav najviac zaujme po rokoch skvely Bruce Payne ako vojak, ktory sa dal na vieru. Scott Adkins tu hra komicky namachrovaneho vojaka. Zo zanru filmu je snad kazdemu jasne, ze tu nie su ziadne bitky, takze Adkinsovi fanusikovia nech si radsej znova pozru Close Range alebo nadalej cakaju na Undisputed 4. Uz v traileroch to vyzeralo velmi dobre a ani samotny film nesklamal. Prave naopak. Az na menej zaujimave akcne sceny to je skvely netradicny film o zombie. 7/10. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

TV program Re-Kill ukazuje vojenské komando, ktoré po celosvetovej apokalypse udržuje poriadok a chráni preživších v USA. Pre celý tím platia drsné pravidlá a ak ich niekto čo i len trochu poruší, hrozí mu, že sa po malej chvíli stane nemŕtvym. - Pre mňa to je zatial jednoznačne najlepší horor tohtoročného After Dark Horror Festu, aj keď sa ešte stále spamätávam z ťažkého sklamania z Unnatural. Found Footage štýl tu funguje celkom dobre a prerušujú ho vtipné reklamy bežiace počas prestávok programu Re-Kill. Nájde sa tu pár miest s pomerne hustou atmosférou. Zombie vyzerajú dosť dobre, aj keď som si všimol, že mali v sebe diery po strelách, aj keď ich ešte nikto netrafil. Potešila ma tu prítomná Daniella Alonso z hixploitation hororov môjho detstva a aj šerif z From Dusk Till Dawn. Mne sa to velmi páčilo, aj keď to je na mňa až príliš akčné a je tu vela prestreliek. Dal by som silné 3*, pretože ma to fakt dosť bavilo, ale ako môjmu víťazovi biedneho After Darku jednu hviezdičku pridám.+ herečka z Wrong Turn 2: Dead End, The Hills Have Eyes II, The Collector + herec z Final Destination 2 + herec z The Hills Run Red + herec z From Dusk Till Dawn: The Series ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Borci z R- Division 8 vykecavajú do kamery záměr svojí mise, své obavy a iné preháňadlá. S mottem " Re - Kill 'Em All " v tom přepáleným snímku honosící se názvem Re-Kill se mi i díky náležite vyšejkovanej kamere podarilo Re-setovať audio/vidoeo. Přínos k subžánru mínusovej a úpně zbytočná gradace pokusem o priamy prenos zlyhal. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Hlavnou zbraňou, použitou vo filme, boli útočné pušky AK, upravené tak, aby vyzerali ako M16. (beso74)

Reklama

Reklama