Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uplynulo již pět let od vypuknutí smrtelné epidemie, která změnila lidstvo v hladové zombie a jak se zdá, nebezpečí již pominulo. Tomuto faktu ovšem nevěří skupinka R-Division a nadále tak plní svůj hlavní úkol, hledat a zabíjet nemrtvé. Zanedlouho se členům R-Division dostanou informace, které zcela vyvrátí zvěsti o zažehnání epidemie. (PetriK12)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

TV program Re-Kill ukazuje vojenské komando, ktoré po celosvetovej apokalypse udržuje poriadok a chráni preživších v USA. Pre celý tím platia drsné pravidlá a ak ich niekto čo i len trochu poruší, hrozí mu, že sa po malej chvíli stane nemŕtvym. - Pre mňa to je zatial jednoznačne najlepší horor tohtoročného After Dark Horror Festu, aj keď sa ešte stále spamätávam z ťažkého sklamania z Unnatural. Found Footage štýl tu funguje celkom dobre a prerušujú ho vtipné reklamy bežiace počas prestávok programu Re-Kill. Nájde sa tu pár miest s pomerne hustou atmosférou. Zombie vyzerajú dosť dobre, aj keď som si všimol, že mali v sebe diery po strelách, aj keď ich ešte nikto netrafil. Potešila ma tu prítomná Daniella Alonso z hixploitation hororov môjho detstva a aj šerif z From Dusk Till Dawn. Mne sa to velmi páčilo, aj keď to je na mňa až príliš akčné a je tu vela prestreliek. Dal by som silné 3*, pretože ma to fakt dosť bavilo, ale ako môjmu víťazovi biedneho After Darku jednu hviezdičku pridám.+ herečka z Wrong Turn 2: Dead End, The Hills Have Eyes II, The Collector + herec z Final Destination 2 + herec z The Hills Run Red + herec z From Dusk Till Dawn: The Series ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející mockumentary, které se sice snaží místy i vtipnými televizními prostřihy ze života v nedaleké budoucnosti o nějaký přesah, ale v zásadě je to jen tupá zombie střílečka. Akce je sem tam výborná, ale dost často doplácí na až příliš autentickou kameru, což je škoda, takže se jedná o průměr, což se vlastně dá řícti o gore, hercích, samotných zombících i o celém filmu. 50% ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Film je pojatý jako reality show RE-KILL z prostředí jednotky R-Division 8, která zasahuje proti znovuoživeným. Takže nechybí otravné přerušování v podobě reklam, rozhovorů se záběry na jednotlivé členy týmu a kde jsi byl před vypuknutím nákazy? Scott Adkins (Trent Parker) má na vestě stylové nápisy BORN to RE-KILL a RE-KILL 'EM ALL, ale bylo docela zbytečné, aby měl skoro v každé větě vypípanou nadávku. Adkinsova role člena týmu je malá a v akci kromě střílení nic nepředvede. Malým plusem je Daniella Alonso jako Rose Matthews, která je jedinou ženou v R-Division 8. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jsem poněkud rozpolcenej. Příběhem se zabejvat nehodlám, na něm to nestojí. Stojí to na akci a na válce se zombiemi. a to je hlavní klad a zápor zároveň. Akce je svižná, je jí spousta a je dostatečně drsná a krvavá. Efekty jsou velmi slušný. V tomhle ohledu to strčí do kapsy spoustu hnusně vypadajících digitálních filmů z poslední doby. Bohužel kazí to dva faktory. Rozklepaná kamera by se ještě dala přežít i vzhledem k pojetí jakým je to natočený, ale co se nedá přežít je ten kulometnej střih. Ten mě fakt sral. Škoda zlepšit tyto dva aspekty a mohlo z toho bejt velmi nečekaný 4 roky opožděný překvápko roku.60% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V konečnom hodnotení nevidím túto pomerne akčnú mockumentary zombárinu zas tak čierno, ale je pravdou, že tento film venovaný "Slovenskej armáde", ktorá čistí ulice od migrantov, zlatý glóbus v kategórii "Zachráňte členské štáty EU" tak ľahko nezíska. Dôvod je pritom prostý a jednoduchý. Nie každý divák je ochotný velebiť niečo, čo nemá rovnako hlavu a pätu, ako zasadnutie kompetentných v Brusely - 40% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Hlavnou zbraňou, použitou vo filme, boli útočné pušky AK, upravené tak, aby vyzerali ako M16. (beso74)

Reklama

Reklama