Reklama

Reklama

Trik

  • Polsko Trick
Trailer

Obsahy(1)

Marek (Piotr Adamczyk), talentovaný padělatel dolarových bankovek, a Witek přezdívaný Profesor (Dziedziel), mají vymyšlený chytrý plán útěku z vězení, kde si odpykávají tvrdé tresty. Když je v Avghanistánu unesen polský zmocněnec, Marek dostává prostřednictvím agenta ministerstva zahraničí (Chyra) od vlády nabídku ke spolupráci: za pomoc při výrobě falešných šesti milionů dolarů na výkupné únoscům, nabízí Markovi propuštění. Jakmile se operace rozjede, začíná jednat také Profesorova dcera – novinářka Jowita a spolu s Markovou přítelkyní Alžbětou (K. Gruszka) připravují intrikánský plán. Po dokončení „zakázky“ se Marek vrací do vězení a dozvídá se, že za pomoc nic nebude. Spustí tedy spolu s Profesorem plán B na útěk a pomstu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale ta polština mně přijde, jako taková prapodivná ostravská pa-čeština. Kolikrát jsem si i řikal, jestli ty titulky sedí k tomu, co tam ti herci říkali. Nicméně Polsko a Akční, to mě zaujalo a tak jsem se do filmu okamžitě pustil. Nakonec z Akce se stal Thriller, ale nápad pořád držel kvalitu. A nakonec těch 95 minut stálo za to, aby film zaujal. Možná film není dokonalý a závěr mi přišel dost odflákle, ale pořád to má něco do sebe a říkám si, proč takové nápady nemají i Češi. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Mi se film dost líbil a nemůžu souhlasit s uživatelem CorteX, že poláci mají špatné režiséry. Trik není vůbec špatný film a hlavně v ději se odehraje spoustu překvapení i když jednu znich je trošku naivní. A jsem hlavně rád, že jsem v programu cinestaru našel taky evropský film. Snad to není naposled a bude se to opakovat častěji. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Viděno v původním znění s anglickými titulky ~~~ Spokojenost. Intriky, promyšlenost, nenudil jsem se a bylo to zajímavé. Jediným mínusem je tak televizně levné zpracování. ~ Že to u nás šlo v kinech, vůbec nevím. Ale dovolím si pochybovat, že to půjde do TV a pokud, tak leda na ČT2. V hlavním čase by se to totiž vedle těch českých parodií na telenovely a filmy minimálně vyjímalo. ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Pokud tento film srovnáte s českou tvorbou, budete si přát aby alespoň jednou se něco podobného natočilo i u nás. Film je možná taková lepší televizní tvorba ale je rozhodně kvalitnější něž Kajínek. ()

CorteX^ 

všechny recenze uživatele

Mno, na to, že je to polskej film, tak mě to docela překvapilo. Nicméně nic spešl, nudilo mě to. Poláci jsou ještě horší režiséři než Češi a Slováci a to je co říct :(. Ještě taková otázka: Myslejí to opravdu vážně, že je to žánr akční?!!!! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama