Reklama

Reklama

Recenze (4)

The Viper 

všechny recenze uživatele

Očekával bych alespoň kvalitně natočené scény fightů, ale na to že mám rád tento sport tak film je to neuvěřitelně špatnej a jednu hvězdičku vypudím jen za Mira. ()

Hyb_rid odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě jestli je Kimbo fakt takový tahák na lidi, že vždycky zabere na plakátu nejvíc místa a ve skutečnosti se jedná zase jen o několika minutový štěk. Jinak samotný film je pořádná bída a čekal bych, že tapout aspoň zajistí kvalitní choreografii soubojů a ne takovou parodii na zápas ... což je ve filmu o zápasech poměrně problém ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

V US třeba Kimbo slavnej je díky nelegálním zápasům, takže asi jeho umístění v předu Coveru táhne lidi, ale přímo v UFC nic moc nepředvedl. Ale to patří jinam. Film bych zas tak špatně neviděl. Celkově je to hodně levný béčko, s průměrnou choreochrafií boje. Půl filmu se zde trénuje jako v klasických Martial Art filmech. Obsazení bych řekl, že ujde až na tu vychrtlou šiknoočku, ta je děs už v Zastav a nepřežiješ 2. Kimbo je tu všehovšudy tak 5 min. Můj oblíbenec z dřívějších časů UFC a bývalý šampion těžký váhy Frank Mir tu má taky jen malej štěk a v něm dostane na prdel od zdejšího championa (Takže jak v reálu :D). Dean Cain je v poho i když na vozíku, ale hlavního hrdinu pěkně podporuje. No a hlavní hrdina je dobrák a i když je jasný, jak film dopadne tak jsem mu fandil. Jasný filmek je obyčejnej a ničím nepřekvapí, je předvídatelnej pro všechny, kdo tento žánr znaj, ale co mě se na to pěkně koukalo a dobře jsem se odreagoval. Film by se mohl jednoduše spláchnout do odpadu, ale mě to sedlo a dávám mu 70% :) ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

To už snad bylo lepší Clementine se Seagalem. Nesympatická skvadra upocenejch svalovců se provokujou kdo je lepší fighter. Nakonec to řeší fightem na parkovišti nebo v kleci..nebojí se ani rozkopat vozejčkáře. Sračka. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama