Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla důvod k pomstě a musela projít peklem, aby dosáhla spravedlnosti. Akční thriller, který se natáčel ve filipínských pralesech, nese díky svému napětí, tvrdosti a přímočarosti označení „ženský Rambo“. Sarah Howard (Julia Montgomery) se v dětství stala svědkem brutálního zabití svých rodičů během krvavé revoluce na Filipínách a následně byla zotročena místními teroristy. Stejně jako Sarah přibývají léta, roste také její touha po pomstě. Do boje proti obrovské přesile se nejprve vrhá na vlastní pěst, ale pak se jí podaří na svou stranu získat také amerického válečného veterána Ricka. Společně vytvoří smrtící „komando“, které se nezastaví před ničím a nikým. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Bohužel hodně amatérské béčko, kde se dá vytknout úplně všechno :-( Od herců, přes dekorace až po hudbu. Hlavní hrdinka z města je prostě cool(ík) uprostřed filipínských pralesů, kdy likviduje jednoho záporáka za druhým (svou krásou). 15% ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

No podle informací režiséra co to točil, tak to byl druhý z filmů které natočil. Navíc ten film je kapku natočený amatérsky (Nemyslím speciální efekty, ale myslím jako kamera, a pohledy na různé záběry), ale z jedné stránky je tu spousta scén dost realistických, než v některých jiných béčkových akčňáků. V tomto filmu se mi ale splnili všechny věci co jsem očekával 1) Ano, nebude to mít s Rambem skoro nic společného. 2) Ano, nebude to mistrovské dílo. 3) Ano, dojde k sexu a dokonce skoro i k znásilnění. Celkově vzato mi to hodně připomínalo hru Commando 2, což byla onlineovka na internetu, kde jste mohli hrát klidně i za ženu (Dokonce měla i blond vlasy jako Sára v tomto filmu!!!) A začala ta hra nějak od roku 2011, to si můj strýc koupil první notebook, a já ihned internet vyzkoušel. Film není rozhodně film, ze kterého byste jásali, ale dobře vás zabaví. Dávám tomuto filmu tedy 3*. Nic co je třeba vidět vícekrát. ()

Reklama

Reklama