Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amatérský snímek zachycuje Batmana v honbě za svým úhlavním nepřítelem - Jokerem. Ten poté, co uprchl z Arkhamského blázince, unesl kancléře i s jeho rodinou. Batmanovi nezbývá moc času na záchranu rodiny a překažení Jokerových plánů. (PRobin)

Recenze (8)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý kraťas od Bat in the Sun o Batmanovi. Celé se to zaměřuje na jeho hledání Jokera, který utekl z Arlhamu. Na nízký rozpočet je to celkem slušné. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Dobrá atmosféra, šikovná práca s prostredím - akoby ani nešlo o fan film. Avšak akcia i scenár sú trochu kostrbaté (bitka v bare je trochu otrepaná zámienka na pár úderov) a niektoré postavy značne zbytočné. V porovnaní s BATMAN: DEAD END je výsledok slabší... ()

vadic 

všechny recenze uživatele

Na fanouškovský film to teda vypadalo zajímavě. Řekl bych, že produkce nebyla z těch nejjednodušších a pár dolarů to sežralo. Ale každopádně to vypadá hodně na úrovni, možná i díky očividné inspiraci Nolanem (letecké záběry nad městem, podobné bojové umění jako Keysi použité v jeho filmech). Na 30 minutách se rozehrála i slušná zápletka, které zbytečně několik minut ubrala závěrečná bilancující sekvence s voice-overem. Takže celkově spokojenost. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Mňa celkom zaujal tento Batman..atmosféra bola ponurá, Joker šialený a tá polhodina ubehla nejako rýchlo...vynikajúce fan-movie ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama