Reklama

Reklama

The Cat Piano

Animovaný / Krátkometrážní / Fantasy / Hudební
Austrálie, 2009, 8 min

Obsahy(1)

Ve městě zpívajících koček se osamělý básník zamiluje do krásné sirény. Avšak na scéně se objeví i záhadná, temná postava a unáší městské zpěváky pro své zvrácené hudební plány. Básník musí zachránit milovanou múzu a skoncovat se zločineckými melodiemi, které hrozí, že zničí město. (mr.filo)

Recenze (11)

Bachy 

všechny recenze uživatele

On kdyby tam nemluvil ten úžasný pán, tak možná na plné hodnocení nekliknu. Jenže on je slyšet moc dobře a dodá vyprávění taaaak perfektní atmosféru. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Kočky nezpívají. Když se zvířatům děje něco špatného, je to horší, než když se to děje lidem, zvířata se nemohou bránit, ale přiznávám, že kdyby to byla jiná zvířata, než zrovna kočky, bralo by mě to víc. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No tak asi mám divný vkus, ale tohle se mi fakt nelíbilo, i přes ten úžasný vypravěčův hlas. Jakože ta báseň znějící trochu jak od beatníků byla zajímavý nápad. Animace fajná, ale to je tak všecko. A kdo byl vlastně ten padouch, co chtěl sestrojit kočičí piano, což nám asi mělo více nahnat strach tím, že to tam řekli ve všech možných jazycích? Ke zhlédnutí zde: https://www.youtube.com/watch?v=Uj4RBmU-PIo ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama