Reklama

Reklama

Modern Warfare: Frozen Crossing Pt. 2

všechny plakáty
Krátkometrážní
2010, 9 min

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného amatérského snímku, volně zpracovaného podle hry Call of Duty Modern Warfare. (Mr.Critic)

Recenze (51)

Karlsberger 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná druhá část, která je ještě lepší než první. Autoři vymesleli zcela novou situaci, ve které jsou mnohem lepší dialogy než v prvním dílu. Skvělá část byla C4 přilepená na dveře, poté slow-motion, tak jak ho známe přesně ze hry. Následný útěk z budovy je potom jen další ukázka toho, že autoři vědí co dělají. Zakončení vypadalo přesně jako z některých misí z COD. Zasloužených 5/5. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

K pokračování fan snímku Call of duty opět nemám co dodat. Úroveň takového fan - dílka je vysoce nad úrovní všech fan filmů a sahá až profesionálním počinům. Je vidět, že škála šikovných a vášnivých fandů se rozrůstá všemi směry. A já jim fandím. Protože v poslední době je to snad jediné co mě osloví. Na většinu těch hollywoodských ptákovin se nedá koukat. tohle mě vyslovené nadchne. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Druhý díl fan-kraťasu na motivy Modern Warfare 2 překvapuje už od začátku, kdy přináší i něco jako příběh a odklon od hry k vlastní cestě. Má to sice stále své mouchy a herci jsou opravdu jenom ochotníci, ale to zanícení z toho sálá už od prvních vteřin, kdy Ghost kráčí po střeše. Akční stránka se rozrostla, prostor dostala taktika boje a celkově je vidět, že duo režisérů s kamerou v ruce relativně umí. I když mi tam stále chybí ‚Soap‘ MacTavish, z pozice člověka, jemuž na pracovní ploše notebooku dlí obrázek kráčejícího vojáka s přidaným citátem „Healthy human mind doesn’t wake up in the morning thinking this is ist’s last day on Earth. But I think that’s a luxury, not a curse.“, musím dát za 4*. PS: Chci regulérní R-kový film od Paula Greengrasse s Kevinem McKiddem v hlavní roli. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Druhá polovina dobrodružství vášnivých hráčů Modern Warfare, která už nesestává jen z cool akčních záběrů a snímků "dagestánských" přírodních scenérií, ale dává prostor i interakci postav a dialogům. Bohužel se tím tvůrci dostali na nejistou půdu a poněkud za hranici svých schopností. Nedostatky hereckého projevu jednotlivých aktérů jsou poměrně štědře vyváženy velmi zručně nachystanými a poté nasnímanými efekty střelby a zásahů, ale už tomu prostě nejde jen uznale přikyvovat. 70% a přání hodně zdaru při další tvorbě. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je možné, aby byl kraťas lepší jak většina akčních filmů dvorních režisérů Dolpha Lundgrena (včetně jeho vlastních filmů), Stevena Segala a občas i Van Damma? Tady je alespoň nádherně vidět, že akci není vůbec těžké natočit. To spíš ty lidi kolem těch herců jsou takoví vocasové, co s kamerou umí maximálně start a stop. ()

Zajímavosti (1)

  • Rozpočet filmu byl pouhých 600 dolarů. (Mr.Critic)

Reklama

Reklama