Reklama

Reklama

Occupations

všechny plakáty
Krátkometrážní / Thriller
Dánsko, 2007, 3 min

Režie:

Lars von Trier

Hrají:

Lars von Trier

Obsahy(1)

Krátký snímeček o tom, jak slušný návštěvník kina, udělí tomu nevychovanému velmi výživnou lekci společenského chování. (Korbitch)

Recenze (51)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám takový tušení, že tohle by chtěl občas udělat každý. Proč ale zrovna režiséři si to můžou dovolit a nikdo je za to nezavře..proč? ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Stručný a výstižný komentár von Triera k povahe vlastnej tvorby. Ako praví Nietzsche: „Vo svete je viac modiel ako skutočností: pre tie je určený môj „uhrančivý pohľad“ na tento svet, aj moje „uhrančivé ucho“ ... Tu raz klásť otázky kladivom, a, možno, ako odpoveď počuť ten slávny dutý tón, čo vychádza zo zdutých vnútorností - aká to rozkoš pre toho, čo má ešte uši za ušami, - pre mňa, starého psychológa a lapača potkanov, ktorému sa musí ohlásiť práve to, čo by chcelo ostať nemé ... Tento malý spis je veľké vyhlásenie vojny; a čo sa týka výsluchu modiel, nie sú to tento raz súčasné modly, ale odveké...“ (Súmrak modiel alebo Ako sa filozofuje kladivom) P.S.: Sem tam v kine mávam podobné nálady :-) Video tu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s pan(em) Hnědý(m). Kdo z vás neměl chuť udělat něco podobnýho při návštěve našich kin ? Myslím, že asi každej. Protože vždycky se totiž najde nějakej blbec. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Trier jenom natočil to, co chce udělat každý slušný návštěvník kina některým debilům, kteří se na filmy chodí vrtět, žvatlat a hrát s iPhonem, po případě se dávit předraženým popcornem.Jako režiséra ho nesnáším, ale tady za to má u mě malé plus a stejně to šlo udělat ještě mnohem zábavněji, jako všechny jeho filmy. 60%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím - prostě splněný sen mnohých z nás, ale nikoliv z kecajících byzynsmenů. Ale jinak nic navíc, nějaký nápad, twist, lepší pointa - nic. Tohle se dalo čekat, stalo se, konec. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Někdo do divadla tahá Vanish, někdo kladivo. Hlavní postavě budu závidět ten pocit uspokojení při každé další návštěvě multiplexu. Ačkoli teďko choděj hovada i do klubových kin. Zasraná ňůejdžácká vlna -) ()

Reklama

Reklama