Reklama

Reklama

Donkey's Christmas Shrektacular

  • USA Donkey's Caroling Christmas-tacular (více)

Obsahy(1)

V kráľovstve „Za siedmimi horami, za siedmimi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial" sú opäť Vianoce... A ešte aké! Vo vychytenej putike Sladké jablko, vynovenej verzii niekdajšieho pajzla menom Otrávené jablko, večne uvravený somárik všetkých presviedča, aby si zaspievali vianočné koledy! On sám už si svoju vybral, nesmrteľnú klasiku It's the Most Wonderful Time of the Year. Shrek, Fiona, ich zlobrí potomkovia a celá plejáda ostatných zlobrov sa rozhodnú pre vlastnú, náležite upravenú verziu Jingle Bells, Kocúr v čižmách si strihne Feliz Navidad, hoci v jeho podaní táto krásna skladba neospevuje Šťastné Vianoce, ale, ehm, Zablšené! :-) A všetci spolu... Ale, veď si to pozrite sami! (TV Markíza)

(více)

Recenze (12)

swamp 

všechny recenze uživatele

Absolutně zbytečný další vánoční bonus ke Shrekovi. Tvůrci by konečně tuhle dojnou krávu mohli opustit a zkusit vymyslet něco jiného. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Kratičký shrekovitý filmeček jako malý dáreček tvůrců Shreka svým filmovým fanouškům. Během pěti minut si zvládnou zazpívat svou písničku Oslík, Zlobři a Kocour, pak celá banda ještě společně se Shrekem, Fionou, Perníčkem, Prasátky a další havětí zazpívají závěrečnou píseň a popřejí Štastné Vánoce. Naprostá zbytečnost! Hudba: Matt Mahaffey ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Pouhých pět minut příběhu, který vlastně nemá hlavu ani patu, pár vánočních písniček v podání Shrekových přátel s minimem dialogů.. Slabota. ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Celú Shrekovskú komunitu som si obľúbil, takže som sa na toto video celkom tešil, no nebolo to podľa môjho gusta. Očakával by som asi trošku menej spievania a trošku viac vtipu, nejaké krajšie a zábavnejšie previazanie. Škoda, že dĺžka je len niečo cez päť minút, zvyšné dve minúty sú titulky. Toto je s najväčšou pravdepodobnosťou najslabšie video, ktoré má čo dočinenia so Shrekom. ()

sima275 

všechny recenze uživatele

No teda nic moc. Od Shreka jsem čekal víc. Celé je to o tom, že oslík začne zpívat a postupně zpívá zas někdo jiný, třeba perníček, zlobři, atd... Hezký jako vždycky zpívající oslík a hudba jinak taky ujde, ale celkově bohužel promarněných 5 minut, jenom 5, protože zbývajících 3 minuty jsou titulky. Takže dávám 70%. Viděno zde: http://www.youtube.com/watch?v=7hbK1A6x77w ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Celý tento kraťas ťaží z úspechu Shreka a neprináša prakticky nič nové okrem niekoľkých speváckych čísiel, z ktorých zaujme najviac asi snáď len Kocúr v botách. Snáď už tá SHREKománia skončí a diela ako tieto prestanú vznikať, keďže to len dehonestuje kvalitu klasických celovečerných animákov. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Jak bývá ve zvyku, profláklé a už nezajímavé postavy z tetralogie Shrek zpívají světoznámé písničky, tentokrát dokonce s vánoční tématikou, zbytečnost. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jedny Shrekove Vianoce bohato stačili. Toto už bolo naozaj zbytočné a iba sa tu viac-menej spievajú vianočné piesne, takže od originality to doslova utekalo míľovými krokmi. Aspoň že tie animácie sú na nejakej úrovni. Inak ale trapas. 30 % ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama