Reklama

Reklama

Maniac 2: Mr. Robbie

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 1986, 8 min

Recenze (6)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Nevyužité promo k pokračovaniu MANIACa, ktoré sa nakoniec nikdy nezrealizovalo vďaka predčasnej smrti Joea Spinella. Mr. Robbie, životom otrávený klaun s podlomeným zdravím zapíja svoj smútok alkoholom. Odvrátená tvár detského zabávača utápajúceho sa v listoch svojich malých divákov je vo vyslúžilej grimase muža už len na krok blízko k totálnemu zrúteniu. Ak im nepomôže on tak kto? Zneužívať deti alebo vražda? Mr. Robbie má v tom jasno. ### Špinavý feeling a nezdravo vyzerajúci Joe Spinell v hlavnej úlohe uzatvára jedny pomyselné dvere svojho života. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dobře si rozmyslete, zda budete týrat děti!!! Může se totiž stát, že si to s vámi přijde vyřídit mstitel Mr. Robbie…Jde tak trochu o vzpomínkový „dokument“ režiséra Buddyho Giovinazza, který ho nechal vydat na památku vynikajícího herce (Joe Spinell), který se nedožil dotočení stejnojmenného filmu. V tomto videu se totiž ukáže jen taková malá ochutnávka (scénka), která stojí za to. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

MANIAC ( 1980 ) je kultovka. Toto zosobnenie typického komerčného kalkulu narazilo na tradičné negatívum a to na prvoplánovanie. Tak im treba. ()

Etherium 

všechny recenze uživatele

Atmosféra dobrá, psycho tam je, ale je to len taký odsek malý nič moc nehovoriaci, čo nemôžem hodnotiť na viac ako 3. ()

Reklama

Reklama