Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (170)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Taký zbytočný filmy. Neviem, prečo som to vlastne pozeral. Takže od začiatku. Rudda nemám rád a tento film na tom nič nezmení. Aniston je len priemerná. Akerman je skutočne len do počtu a zbytočná. Jediní kto poteší je Alan Alda a Justin Theroux. Pár krát som sa zasmial. Občas sa na to dobre dívalo ale dokopy nič moc. Dal by som tri hviezdy keby Jenifer ukáže prsia naozaj. Ale to by sme možno videli, aj to čo sme nechceli? Každopádne takto lepšie 2*. Od Waina sa my viac páčilo Ten a Anchorman. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Klasická "wtf" komedie. Jednou se s chutí zasmějete, podruhý snahu o fór přejdete s tupým výrazem; a takhle furt dokolečka. Všecko samozřejmě přepálený (skoro bych to až zařadil mezi absurdní komedie), aby Jen mezi těma všema exotama vypadala jako nejnormálnější člověk planety, ale když ve Wanderlustu nehledáte nějaký ponaučení (bože, to bych se zbláznil), přežit to fakt jde celkem v pohodě. A kde jinde uvidíte ženskou rodit na verandě, na podlahu, přes kalhotky? ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Za celý film nezazněla jediná rozumná a smysl dávající věta, příběh neexistuje nebo je tak primitivní, že na to moje mozková kapacita nestačila a veškeré osazenstvo se chová jako banda čuráků.... Film nemá absolutně čím zaujmout a o smíchu si nechte jenom zdát... Aniston už je vyžilá a její přerod z "ňůjorčanky" na hippie krávu a zpátky tu trapnost celého veledíla povyšuje na druhou.... A Rudd cvičící si hlášky k zásunu je k zblití.... Jedna hvězda za to, že jsem to dokoukal... Toto je absolutní hovno... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Do filmu jsem šel hlavně kvůli Jennifer Aniston. No dobře, taky ještě kvůli Alanovi Aldovi. Říkal jsem si, že i když má tahle komedie tady tak nízký hodnocení, tihle herci mě prostě zklamat nemůžou. A hlavně, tohle hodnocení jsem tu naprosto ignoroval, prostě jsem se těšil na fajnovou komedii. Ale podruhý za jeden den mě hlavní herci brutálně zklamali. Jednou Adam Sandler u Jack a Jill a teď Jennifer Aniston v Tohle je ráj. Ve skutečnosti to není úplně špatnej film, ale některé scény jsou fakt na poblití, než na zasmátí. Třeba porod "na přírodno". Každopádně Jennifer do filmu šla naplno. Dokonce i ukázala víc, než jenom nohy, i když pod záštitou cenzurovaných kostiček. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dejovo tak slabé, tak nevýrazné, že od nudy ma nezachránilo ani tých pár podarených vtipných scénok. Hodinu po skončení som už poriadne nevedel o čom to vlastne bolo. V pamäti mi utkvela len jedna informácia a síce, že sa J. Aniston hanbí ukázať holé prsia. To je asi tak všetko. 30/100 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)
  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)
  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)

Reklama

Reklama