Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Klasická "wtf" komedie. Jednou se s chutí zasmějete, podruhý snahu o fór přejdete s tupým výrazem; a takhle furt dokolečka. Všecko samozřejmě přepálený (skoro bych to až zařadil mezi absurdní komedie), aby Jen mezi těma všema exotama vypadala jako nejnormálnější člověk planety, ale když ve Wanderlustu nehledáte nějaký ponaučení (bože, to bych se zbláznil), přežit to fakt jde celkem v pohodě. A kde jinde uvidíte ženskou rodit na verandě, na podlahu, přes kalhotky? ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně nevyrovnaný kousek,kde nakonec trapnost vítězí nad humorem.Přitom potenciál by tu byl ať už v podobě Judda Apatowa na producentské židli,tak v obsazení.Paul Rudd i Jennifer Aniston komediální talent mají a hlavně Rudd je tady místy nesnesitelný.Zbytek obsazení bohužel nemá tolik prostoru a byť třeba Alan Alda potěší,času na plátně má minimum.Klasická direct2dvdv záležitost...40% ()

Reklama

mourinho 

všechny recenze uživatele

Některé fórky se docela povedly a pobavily, to musím uznat, ale zamyslím-li se nad scénářem a vůbec nad tím, jak neuvěřitelnou kokotinu jsem právě zhlédl, muselo by jich být tak třikrát tolik, aby tohle vykompenzovaly. Vždyť i ty kozy Jennifer Aniston nakonec vystřihli, diletanti! Trapnost nad trapnost! ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli všichni herci, co tu hráli, potřebovali mermomocí peníze či se jim zalíbil scénář. Osobně dávám přednost první variantě, protože kdo by chtěl hrát v takovéhle a opravdu se to nebojím říci, hovadině?! Vtipy nebyly vtipné, tam, kde zřejmě měly být sakra vtipné, tam postavy zabrousily ke sprostým slovům, jako kdyby si chtěly léčit komplexy z dospívání. Na to, že Wanderlust (a odmítám psát český překlad) byl můj velmi očekávaný film, na který jsem se klepala celý rok, zklamal mne tak, jako v poslední době žádný jiný. Byla jsem tak naivní, že jsem si myslela, že Jennifer Aniston by mohla hrát v normální komedii bez velké nálože sprostých slov, nahých těl a značkového oblečení?? Zřejmě ano, v tom případě se asi uchýlím do divočiny, začnu létat, budu jíst jen zeleninu a v mé chýši budou chybět dveře. Vážně si všichni mysleli, že jim to může projít?? ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film jsem asi v polovině vypnul. O komedii se moc nejednalo a na můj vkus tam bylo dost sprostých slov - tedy, co se romantické komedie týče. Zlom pro mě bylo asi to, že jsem neměl náladu dívat se na zmrda, který ovládá partu naivních hlupáků, kteří si myslí, že žijí naprosto svobodně a v souladu s přírodou. Toto není materiál pro romantickou komedii, nýbrž pro drama, thriller nebo dokument o totalitních systémech. Takže místo abych se příjemně bavil u komedie s mou oblíbenkyní Jennifer Aniston, byl jsem celou dobu nasraný, protože totální praktiky bytostně odsuzuji. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)
  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)
  • Pro Jennifer Aniston a Paula Rudda se nejedná o první spolupráci. Společně si zahráli již v seriálu Přátelé (od r. 1994) a filmu Objekt mé touhy (1998), kde mimo jiné jednu z vedlejších postav ztvárnil i Alan Alda, který se na tomto filmu také podílel. (Elbarto08)

Reklama

Reklama