Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Viděl distributor vůbec aspoň kousek filmu, než pustil svůj oficiální text do světa? Nejspíš ne. Jedná se o to, že manželský pár řízením osudu skončí na ulici a nato se pod vedením jistých pohnutek ocitne v hippie komunitě. Z té jsou z počátku nadšeni, aby ale postupem času zjistili, že ne všechno je tak úplně košér a navíc k sobě znovu musí najít cestu. Párkrát jsem se zasmál a Jennifer Aniston to s Paulem Ruddem docela šlape, ale marná sláva, většina filmů byla nastavovaná nicneříkajícími vtípky a trapným exhibováním jednotlivých postav. A přitom nápad, ne že by byl neotřelý, ale nebyl vůbec špatný. Škoda. 30% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dejovo tak slabé, tak nevýrazné, že od nudy ma nezachránilo ani tých pár podarených vtipných scénok. Hodinu po skončení som už poriadne nevedel o čom to vlastne bolo. V pamäti mi utkvela len jedna informácia a síce, že sa J. Aniston hanbí ukázať holé prsia. To je asi tak všetko. 30/100 ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Taký zbytočný filmy. Neviem, prečo som to vlastne pozeral. Takže od začiatku. Rudda nemám rád a tento film na tom nič nezmení. Aniston je len priemerná. Akerman je skutočne len do počtu a zbytočná. Jediní kto poteší je Alan Alda a Justin Theroux. Pár krát som sa zasmial. Občas sa na to dobre dívalo ale dokopy nič moc. Dal by som tri hviezdy keby Jenifer ukáže prsia naozaj. Ale to by sme možno videli, aj to čo sme nechceli? Každopádne takto lepšie 2*. Od Waina sa my viac páčilo Ten a Anchorman. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud bych si mohl vybrat mezi ulehnutím po celodenním vyčerpávajícím zaměstnání v miniaturním bytě v New Yorku a spylutím s s přírodou mezi polonahými sjetými individuy kdesi v Atlantě, tak rozhodně volím sex na čerstvém vzduchu. Já si však z těchto variant vybrat nemohu a tak smutně konstatuji, že tohle není ráj pro filmového diváka, ale uživatelé dlouhodobě zamilovaní do Jennifer Aniston si důvody pro udělení nějaké té hvězdy rozhodně najdou. ()

mourinho 

všechny recenze uživatele

Některé fórky se docela povedly a pobavily, to musím uznat, ale zamyslím-li se nad scénářem a vůbec nad tím, jak neuvěřitelnou kokotinu jsem právě zhlédl, muselo by jich být tak třikrát tolik, aby tohle vykompenzovaly. Vždyť i ty kozy Jennifer Aniston nakonec vystřihli, diletanti! Trapnost nad trapnost! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)
  • Pro Jennifer Aniston a Paula Rudda se nejedná o první spolupráci. Společně si zahráli již v seriálu Přátelé (od r. 1994) a filmu Objekt mé touhy (1998), kde mimo jiné jednu z vedlejších postav ztvárnil i Alan Alda, který se na tomto filmu také podílel. (Elbarto08)
  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno