Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike lstí donutí přítelkyni, aby si nechala vyšetřit svůj zdravotní stav. Lékaři jí najdou a odoperují mozkový nádor. Laura se po operaci zamiluje do ošetřujícího lékaře, vyléčena ovšem stále není. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Huguette 

všechny recenze uživatele

Dark Victory s Bette Davis je lepší a více emocionální. V Ukradeých hodinách není mezi pozicemi radosti ze života a očekáváním smrti takový rozdíl (nejen ve srovnání s Dark Victory, ale i s normáním životem)...stačí porovnat scénu, kdy se Susan Hayward dozví, že umírá... Když jste viděli Bette, měli jste pocit, že vám duní v hlavě a realita se vzdaluje, podle mě přesně tak, jak by to cítil normální člověk, kdyby mu někdo řekl, o co jde...ale pro Susan se to nezdálo jako nějaká opravdu extrémní zpráva... ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Laura Pember (Susan Hayward) je bezstarostnou dcerou amerického milionáře, která náleží k londýnské high society a dosyta si užívá svého postavení. Na jednom večírku se však dozví o nádoru na mozku, kterým trpí, a posléze i o beznadějnosti své nemoci a o tom, že jí zbývá maximálně šest měsíců života. Díky lásce ke svému doktoru Johnu Carmodymu (Michael Craig) začne poznávat svět i život z jeho dalších stránek... Remake slavného Hořkého vítězsví s Bette Davis. Už to tak nefunguje. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama