Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americké vojnové námorníctvo poverilo úlohou nájsť nejaký efektívny prostriedok, ktorý by bol účinný v boji so somálskymi pirátmi, spoločnosť Blue Water, špecializujúcu sa na genetické inžinierstvo. Produktom ich výskumov je tvor, ktorý vznikol skrížením bieleho žraloka a chobotnice. Ako to už býva, objaví sa malička chybička a tento netvor sa dostane na slobodu a okamžite sa začne predvádzať v plnej kráse ... (beso74)

(více)

Recenze (66)

my38k 

všechny recenze uživatele

Po obřích žralocích a vraždících olihních přišla na řadu žraloknice ovládaná joystickem, která po menší nehodě vyrazí do Mexika za zábavou. Netvor který umí i chdit navíc obstarává scény za, které by se nemuseli stydět ani v absurdním dramatu. Reakce lidí na to, že se knim blíží osmi nohý žralok opravdo stojí za to. Je to o ničem, ale stojí to za to. ()

okkac odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmu, který je jasný odpad!, ale celé je to takové mile zábavné, takže člověk má chuť tomu hodit i vyšší hodnocení. Je vidět, že tvůrci si byli vědomi, že točí strašnou blbost, takže smrti, kterých je zde plno jsou zábavné jak způsobem, tak provedením. Cormanovo cameo a úvodní písnička jsou taky fajn. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Corman má už v produkci a i v režii dost kravin a asi mu to bylo málo tak přidal další. Shakrtopus je neuvěřitelná kravina která si to ale naštěstí uvědomuje a tak si dělá občas srandu sama ze sebe. Já si myslím že kdyby film režíroval někdo jiný než průserář O´brien dopadlo by to lépe. Takhle mám jen směsici scén kde stejnak každý čeká kdy se objevý žralok. Scény s ním jsou nejlepší jsou zábavné a překvapivě i krvavé. Roberts odvádí svůj špatný standart a ostatní herci tu jsou jen kvůli vzhledu. Scéna s Cormanem byla hodně divná, ale celkem úsměvná. Já film řadím do průměru. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Ale ne, takhle ne....uááááá!" Jistě, když už si vybrat smrt, tak rozhodně ne v podobě chapadel a žraločích zubů. Napínavý příběh o honbě za laboratorním zabijákem, jenž byl navíc upraven tak, aby byl agresivnější, nepostrádá škopíky krve, řev trhaných a požíraných obětí, hrůzu a děs. Kamera také zprostředkuje nádherné lokace v Mexiku (Puerto Vallarta, Jalisco) - moře, pláže, útesy, džungli, tamější zábavu i adrenalinový bungee jumping. Samozřejmě největší slabinou jsou efekty, které jsou občas až příliš laciné, s čímž se ovšem u těchto snímků musí počítat. Film má i řadu komických scén a takových, kdy víte, jak dopadnou, a máte radost, že jste se nespletli. „Ne, nic takového neexistuje, neboj se. Áááááá!" Eric Roberts je standardní slizký padouch, a i když je hvězdičkou béčkových filmů, tak jako jediný zde skutečně hraje. Pro fanoušky podobných snímků příjemná sci-fi komedie se slušnou kamerou a pěknou hudbou, ostatní by se měli poohlédnout po něčem onačejším. Za mě očekávaná spokojenost. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Čo treba na natočenie veľdiela s menom Sharktopus resp. čo treba, aby sme ku jeho sledovaniu pritiahli ľudí? V prvom rade treba potešiť ženské oko pohľadom na sympatického chlapa s občasným drsným výrazom (herec zrovna byť nemusí), troška ho poraníme, nech s ním súcitia a pri "akčnejších" scénach mu rozhalíme košeľu. Pre mužské oko to máme plejádu pŕs a zadkov opálených seňorít. Pubertiakov a adolescentov pritiahneme zúrivou kreatúrov a litrami krvy. Scenár píšeme zásadne za pochodu, najlepšie počas obedných prestávok prípadne počas kreslenia už spomínanej kreatúry v skicári. (Ne)hercov necháme improvizovať priamo počas nakrúcania a berieme hneď prvý vydarenejší záber. Tiež je treba povedať, že film je trápny pokusom nejakej spoločnosti SyFy o kopírovanie ASYLUMu, čo sa im nepodarilo ani na 50% (preto mám chuť dať 1*, z trucu). ()

Galerie (2)

Související novinky

Roger Corman chystá Rallye smrti 2050

Roger Corman chystá Rallye smrti 2050

21.02.2016

Pokud jste viděli nějaké béčko z 50., 60. nebo 70. let, je velká šance, že ho má na svědomí Roger Corman. Legendární producent a režisér sice nikdy nedosáhl "áčkového úspěchu", jeho levné drsárny ale… (více)

Reklama

Reklama