Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Imbecilní Twilight si o zparodování přímo koledoval,ale Vampires Suck se to moc nedaří..sice vystihuje blbost originálu i většinu trapných momentů(a že jich je),ale neumí s tím nijak naložit.Chybí originální nápady a většinou i vtipné momenty a VS se tak stává spíš kopií s jíným obsazením,než trefnou parodií... ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Úvod na hranici geniality, za polovinou už se ale Vampires Suck značně rozmělní. I tak ale jako celek nabízí neskutečnou porci zabijáckých gagů, neskutečně hrající "Kristen", která snad musela dva roky se Stewart žít protože její miniku, gesta i hlas napodobila takřka dokonale. Když navíc duo Friedberg & Seltzer přihodí Supermassive Black hole, kterou navíc uvede zabijácký vtípek, nemůžu jinak. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Perfektní parodie, většinu času jsem brečela smíchy, ale je pravda že některé narážky (převážně hodně těch se sexuálním námětem) byly až moc přehnané a ne vtipné. Jinak, jak se tady píše, aby si to člověk náležitě užil, musí vidět alespoň první dva díly Twilight, pokud někdo viděl doposud všechny, tak to má ještě lepší:) Nejlepší gag? Jacob jako čivava, Black eyed peas a další a další...na druhou stranu ty naprosto antizábavné jsou například, když otec učí Beccu sebeobraně, nebo jsem mírně nepochopila pozdější scény s jejími spolužáky. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po delší době trochu snesitelná parodie, jejíž tvůrci si tentokrát vzali na mušku teenagerovský fenomén (ne pro každého) Twilight a pořádně se vyřádili. Některé nápady nebyly vůbec špatné - např. čivava Jacob. Já jsem k předloze celkem neutrální, takže mě tato parodie nijak neurazila. Dokonce musím pochválit, že zde tvůrci zdůraznili a zesměšnili věci, které jsem na předloze zrovna nemusel - např. všemožné vzdychy Bell(cc)y a její hrozné pohledy. Zkrátka některé parodie jsou mnohem lepší, ale existují i mnohem horší a tato se drží na vahách hodnocení parodií uprostřed. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Dělat si srandu z Twilightu není žádné umění. Přiznávám, že se řadím spíš k fanouškům téhle ságy, ale je faktem, že zfilmování druhého dílu byla sama o sobě parodie. Takže předvést něco takového znovu jen v přehnanějším, nechutnějším a šílenějším hávu skutečně není nic, co by si zasloužilo aplaus. Pár scén bylo sice povedených (upírské cereálie, Black Eyed Peas, aj.), ale většina bohužel byla založena jen na nějakých nechuťárnách typu utržená ruka, utržený knír, atd. A co je nechutné, není vtipné. Ani scény typu narážení do něčeho nebo prolétnutí stropem nepovažuju za něco, co by mělo dělat parodii vtipnou (kdy už se tvůrci poučí? Vtipnost nárazu se hodí tak akorát do programů typu Tom a Jerry). Celé to budí dojem, že to bylo splácané jen kvůli výtěžku z dnešního "trapného" fenoménu upírů, bohužel však bez pořádné snahy. Kdyby se do toho tvůrci skutečně dali a vytvořili více originálních vtipných scén, mohla to být docela povedená parodie, takhle mi ale přijde naprosto zbytečná. Některým lidem určitě k zasmání bohatě stačí Twilight saga sama o sobě.~(1,8)~ ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)
  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)
  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)

Reklama

Reklama