Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já se neskutečně bavil. Jasný, je potřeba znát alespoň první dva díly Stmívání a podle mě i ty trapný upíří deníky a bůhví co ještě. Kvůli tomu jsem tam plno narážek taky nepochopil, včetně těch, které byly myšlený na to, po čem lidi v současné době v Americe šílej. Na druhou stranu si celej ten námět o zparodování řikal jako dlouho žádnej jinej nápad. A ono se to fakt docela povedlo. Pár scén bylo uplně parádních, že jsem musel utírat oči od slz a kupodivu se tam neobjevila ani jedna nechutná scéna. Autoři se od té doby, co se věnují parodiím asi poučili a udělali to vcelku jednoduše a dost funkčně. Vampires Suck je tak parodií, kterou nepochopí člověk, co s upíry nemá žádný zkušenosti. Takovejch lidí ale v současné době bude docela málo, takže je to vlastně jedno. Natočeno je to za jediným účelem a to pobavit. Podle mě se podařilo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Parodie na Twilight? Nu proč ne. Patřím do skupiny diváků, kterým se doposud podařilo tomuto teenagerskému „fenoménu“ úspěšně vyhýbat, takže nemusím srovnávat, do jaké míry si z něho dělá tento film srandu. Ono to vlastně snad ani moc nejde, protože co jsem slyšel od známých, tak i originál je pěkná sračka. Sorry, omlouvám se všem nadrženým mladým slečnám, které mají rády šampóny tipu Roberta Pattinsona, ale romantická „upířina“ není nic pro mne. Moje drahá polovička mně sice jednou zkoušela překecat, abychom si udělali „pěknou“ sobotu a pustili si první tři díly Twilight, ale já jsem hrdinně usnul už po první půlhodině, takže jsem o tu skvělou show přišel a ona se pak se mnou zbytek dne uraženě nebavila. Tou samou neznámou jsou pro mne i oba režiséři Jason Friedberg a Aaron Seltzer, od kterých jsem až dosud nic neviděl. Dle nepříliš lichotivého hodnocení na internetu, kterým se pyšní jejich filmy, však soudím, že jsem o nic závratného nepřišel. Tudíž jsem nešel do této parodie s příliš velkým očekáváním a těch zhruba osmdesát minut naštěstí uteklo jako voda. Občas jsem se tu i zasmál, ale ze všeho smrděl onen pověstný zápach trapnosti a „fekálního“ humoru, kterého snesu opravdu jen malé množství. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Tu je ťažko niečo komentovať. Je to iba zlepenec nepodarených divadelných scénok s častými pokusmi o humor čo sa ale väčšinou nedarí, pretože takmer každý pokus o vtip vyznieva do trápnosti a debility. Ale aby som bol spravodlivý, možno dvakrát sa niečo zadarilo, takže pokiaľ nemáte doma kľud a pohodu na nejaký seriózny film, prípadne máte veľa domácich prác alebo sa hráte s deťmi, tak tento sajrajt je správna voľba ako kulisa k týmto činnostiam. 15/100 ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Twilight odporca...a odporca aj režisérskeho dua...ale ich doslovaná paródia na jednotku, dvojku, v ktorej sa všetci nápadné podobajú, a dokonca sa používa aj originálna hudba, je miestami vtipná - Team Jacob/Edward jednoznačne geniálne...je tu pár momentov tiež na zasmiatie, rýchlo to plynie...a je to najpozerateľnejšia paródia režisérskeho dua... ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že tohle někdy řeknu či napíšu, ale kdybych si měl vybrat mezi touto takzvanou parodií a Twilight ságou, hodně dlouho bych váhal, co si pustit... Ano, až taková sračka tenhle kus je... Silně nevtipná nuda od odporného začátku až do zkurveného konce... Banda očividně retardovaných kreténů, které by měli strach přijmout i do Jedličkova ústavu, pobíhá od ničeho k ničemu, debilně se ksichtí, bez jakékoliv snahy odříkávají špatně napsané a naučené texty a vůbec se z této zrůdnosti snaží udělat ještě větší kokotinu, než je... Naprosto projebaných 80 minut mého života... Friedberg se Seltzerem by měli chcípnout... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)
  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)

Reklama

Reklama