Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Popluh 

všechny recenze uživatele

Úvod na hranici geniality, za polovinou už se ale Vampires Suck značně rozmělní. I tak ale jako celek nabízí neskutečnou porci zabijáckých gagů, neskutečně hrající "Kristen", která snad musela dva roky se Stewart žít protože její miniku, gesta i hlas napodobila takřka dokonale. Když navíc duo Friedberg & Seltzer přihodí Supermassive Black hole, kterou navíc uvede zabijácký vtípek, nemůžu jinak. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Twilight odporca...a odporca aj režisérskeho dua...ale ich doslovaná paródia na jednotku, dvojku, v ktorej sa všetci nápadné podobajú, a dokonca sa používa aj originálna hudba, je miestami vtipná - Team Jacob/Edward jednoznačne geniálne...je tu pár momentov tiež na zasmiatie, rýchlo to plynie...a je to najpozerateľnejšia paródia režisérskeho dua... ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Jsem sice fanouskem Twilight, ale nevadilo by mi trochu ho zesmesnit... ale tady byla vetsina napadu az za hranici dobreho vkusu (namatkou Jacobova chlupata hrud se spoustou bradavek, Edwardovo pozadi, prohozeni stropem, priserni Zolturiovi, kluby fanynek atd.). Nektere (jako segway) se ale povedly. A musim uznat, ze herce vybrali celkem dobre (zvlast ustredni duo). Ano, zasmala jsem se, ale ne, znovu uz to nikdy videt nemusim. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Twilight sága si o zparodování přímo říkala, a tohle se povedlo. Svojí inteligencí to sice Twilight nepřevyšuje, ale bavil jsem se od začátku do konce a to je hlavní. Nejsem žádný zavilý odpůrce této ságy (jedničce jsem dal dokonce slušné 3 hvězdy), ale samozřejmě to za nic extra nepovažuju a tudíž mi tahle parodie přišla vhod a rparádně mě rozveselila. Team Jacob/Edward je prostě božííí :). /viděno na PC (WorkPrint): 80% a 4*/ ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že tohle někdy řeknu či napíšu, ale kdybych si měl vybrat mezi touto takzvanou parodií a Twilight ságou, hodně dlouho bych váhal, co si pustit... Ano, až taková sračka tenhle kus je... Silně nevtipná nuda od odporného začátku až do zkurveného konce... Banda očividně retardovaných kreténů, které by měli strach přijmout i do Jedličkova ústavu, pobíhá od ničeho k ničemu, debilně se ksichtí, bez jakékoliv snahy odříkávají špatně napsané a naučené texty a vůbec se z této zrůdnosti snaží udělat ještě větší kokotinu, než je... Naprosto projebaných 80 minut mého života... Friedberg se Seltzerem by měli chcípnout... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)
  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)

Reklama

Reklama