Reklama

Reklama

Cold Blood

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2007, 10 min

Režie:

Steve Looker

Hrají:

Chris Green

Obsahy(1)

Mladá žena se probudí v jakési autoopravně a vedle ní leží mrtvý muž. Vůbec neví, jak se sem dostala. Snaží se z neznámého místa co nejrychleji odejít. Bohužel jsou všechny východy uzamknuty. Poté uslyší hučet motorovou pilu a vřískot neznámé ženy, a v tu chvíli pro ženu začíná zoufalý boj o život. (J*A*M*A*L)

Recenze (5)

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to bola nelogická krátka vtákovina, ktorá sa snažila tváriť neviem ako vážne... Už len tá monumentálna hudba... ha ha ha. Zreteľná inšpirácia filmami Saw a Halloween (aspoň to mi ten dement v maske pripomínal), so škaredou, neprirodzenou hlavnou "hrdinkou" a značne prije*aným vrahom. Celé je to naivné, nelogické, predvídateľné a trápne ako intro na stužkovú. Tých 10 minút čo som pri tomto kraťase stratil mi už nikto nevráti! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tady se evidentně šetřilo úplně na všem. Počínaje maskou killera, která snad už ani nemohla být obyčejnější a konče napětím a atmosférou. Herečka (jestli se to tak dá nazvat) taky nebyla zrovna dvakrát sympatická. I za málo peněz se dá vytvořit hodně muziky. To ale rozhodně není případ tohohle kousku. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to nebylo!!! Už jsem viděl mnohem horší krátkometrážní snímky. Tady musím ocenit alespoň náznaky snahy navodit přijatelnou atmosféru, která se sice moc nedařila, ale vhodný výběr prostředí a maska zabijáka z toho neudělali úplný odpad. Hlavní hrdinka sice nic moc a rozhodně bych přivítal více napětí, ale to už bych toho chtěl po režisérovi (Steve Looker) asi moc. Každopádně těch cca 30% si tenhle krátkometrážní kousek zaslouží… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Holka vyhráva, mäsiar prehráva. Škoda, že v dnešnej ´´spravodlivej´´ dobe je za záchranu svojho života s tragickými následkami basa. Podobne ako zákon, aj tento kraťas nieje príliš dotiahnutý. ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších krátkometrážních filmů, co jsem kdy viděl. Trapné, nudné, hnusné a mnoho dalších negativních věcí. Absolutně trapná a amatérská desetiminutovka. Kdyby to trvalo déle, tak bych se už asi zbláznil. ()

Reklama

Reklama