Reklama

Reklama

Paris by Night of the Living Dead

Obsahy(1)

Dvojice si v kostele slíbí věčnou lásku a že jeden druhému pomohou ve chvíli, kdy přijde jejich poslední den. Jenže právě v okamžiku, kdy je ztvrzen jejich sňatek, se odněkud vyřítí krvežíznivé zombie a roztrhají oddávajícího na kusy. Manželský pár vytáhne zbraně a začne kolem sebe střílet jako divý. Místo líbánek jim začíná boj o holý život. (Ssimca)

(více)

Recenze (34)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre pozerateľný, krátky akčný horor s prekvapivo dobrou atmosférou, hoci sa to zo začiatku nemusí zdať. Hlavnú úlohu si strihla sympatická Karina Testa, už známa z francúzskeho hororu Frontière(s) a predstavila sa tu vo viacerých dobre spracovaných scénkach, ktoré pobavili a miestami sa dokonca objavil aj strašidelný potenciál. Taktiež chválim vydarený, prefiltrovaný vizuál a privítal by som aj naznačené pokračovanie z Tokia. Celkovo ma to bavilo a možno by nebolo na škodu, ak by sa niekto podujal z toho urobiť celovečerák; keby tam pridali ešte pár nápadov a udržalo by si to konzistentnosť, tak by z toho mohol byť zábavný kúsok v štýle Resident Evilu 2 skríženého s Underworldom 2. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní horor natočený s pořádným kusem nadsázky. Takže se to musí brát jako hororová komedie. Ze začátku jsem si říkal to zas bude chujovina jakých je na netu mraky. Ale ono se to rozjede a dokáže pobavit. Čerstvě sezdanej páreček se ze zombíkama vůbec nemaže a kosí je ve velkým. A tak povedené efekty střídají ty méně povedený. No myslím si že si novomanželé představovali svůj svatební den trošku jinak. Ale co nakonec došlo i na to šáňo a došlo i na Happy End. Takže konec dobrej, všechno dobrý. Závěrečný titulky navnadí na " Tokyo by Night of the Living Dead " ale pochybuju že se toho někdy dočkáme. ()

Reklama

BLabaKAn 

všechny recenze uživatele

Co to mělo být?Nějaká parodie? Žánr spíš komedie / horor. Už jsem dlouho neviděl nic tak ujetýho jako je tohle. Tak krásně to začalo, oddávájící v kostele . . . Chyběli mě tam svědci, příbuzní apod:) Mno jakmile si řeknou své vytoužené ano, tak to najednou z ničeho nic přijde, . . . počínaje oddavajícím . . . a pak už jen čumim jak péro, vytahnou bouchačky, střílej jak zběsilí, vyběhnou ven a tam nestačím zírat . . . meč, uzi, motorová pila, raketomet . . . A manžel, který to odnese jako první, umí dokonce i jako zombie s přehledem ovládat motorku. Mno uteklo to fakt rychle, ale po efektové stránce to mohlo dopadnout opravdu daleko lépe! ()

Yin 

všechny recenze uživatele

Dvanáctiminutový snímek, který nabídne milovníkům zombie žánru podívanou se vším všudy. Od romantických pasáží, přes pořádnou akční jízdu až po solidní speciální efekty, které jsou pastvou pro oči. Na tenhle "kraťas" jsem přišel zcela náhodou a musím říct, že toho absolutně nelituji. Pro fanoušky tohoto hororového subžánru povinnost. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Takovouto svatbu by si asi nikdo nepřál. Několik vteřin poté, co si dvojice řekne své "ANO" jsou napadeni hordou krvelačných zombií, a musí si svůj slib "být spolu až do smrti" hned vyzkoušet na vlastní kůži... Na delší film by to asi nemělo, na to tu není žádný velký příběh, ale jako kraťas to určitě ujde. Potěší moc hezká hlavní hrdinka a totální devastace Paříže (omlouvám se jejím milovníkům). Krvavý Sacre-Coeur rulezz. V titulcích odkaz na Noc očivlých mrtvol v Tokiu, které ale asi (díky absenci "známých lokalit") už zábavné moc nebude... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama