Reklama

Reklama

AMP

všechny plakáty
Krátkometrážní / Sci-Fi
Kanada, 2013, 8 min

Recenze (3)

swamp 

všechny recenze uživatele

Podobných kraťasů najdete na webu spoustu, ale AMP je ukázkou toho, že některé mohou být povedenější, a když budou mít režisér a tvůrci štěstí, mohou třeba za takovou ukázku dostat možnost natočit celovečerní film. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hezké, skvělé triky, kdy ani nepoznáte, že jsou to digitální. Všechno vypadá neskutečně uvěřitelně. To všechno je strašně hezké, ale tohle je jednoduše jen segment, nic víc. Něco, co má nalákat. Je to sice hezké, ale co když celé dílo bude jen vizuální hloupost? Tohle je takový trailer, nic víc, ale na dílo, které nejspíš nikdy nevznikne. Specialista na vizuální efekty si hraje... ()

sirien 

všechny recenze uživatele

Obsah: Sexy typka si řekne o pomoc frykulín týpkovi s cool robotem kvůli nějaký krabičce. Následuje bitka s evil-corp bezpečákama. YT link, Dust Channel. Hodnocení ...čim víc takovejch "filmečků" vidim, tim víc mě začínaj nudit. Asi sem někde zaseklej, ale i krátkometrážní film by měl podle mě bejt film a ne jen nějaká obsahově prázdná cool scéna nebo série pár scén co sou jen tak pro efekt. Tahle věc neni nic víc (teda, ten závěrečnej hektickej střih na ukončení vyvolává dojem jakoby šlo o nějakej pseudo-trailer...) a to že tam je hezky animovanej robůtek to bohužel nijak nezvedá. ()

Reklama

Reklama