Reklama

Reklama

Nekonečná paměť

(festivalový název)
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní / Komedie
Španělsko, 2010, 3 min

Obsahy(1)

Půvabná miniatura, kde se nedějí velké věci, ale mluví o velkých věcech. Možná by rodiče měli doma více naslouchat svým potomkům. Dozvěděli by se leccos zajímavého. (Fresh Film Fest)

Videa (1)

Celý film

Recenze (10)

swamp 

všechny recenze uživatele

Není to nijak zvlášť povedené filmově, nápad taky není z nejoriginálnějších.. přesto je to záležitost, u které se usmějete. :) ()

Reklama

bassator 

všechny recenze uživatele

45th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2010 - THE FRESH SELECTION - THE PROMISING FIVE - Fresh Selection - Pět filmových nadějí (Infinite Memory / INFINITE MEMORY / Nekonečná paměť) - Pro mne nic neříkající... - Ke shlédnutí ZDE (nikoliv jak uvádí mylně uživatel Dever) - 10. 7. 2010 - kino Thermal - Kinosál B - Karlovy Vary + 4. 9. 2011 - 20% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Typický španělský hororový surrealismus bez hororu? Nebo comedy thriller o tom, když jsou rodiče doma moc posedlí druhou světovou (z perspektivy kultury, která si prošla ozbrojeným konfliktem na vlastní půdě, ekonomickým kolepsem a následně dlouhou katolicky-fašistickou totalitou) a v jednom kuse nadávají na politiku? Ať to znamená cokoli, touto konverzačkou projde více emocí než u mnohých hollywoodských blockbusterů. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Co se zpracování týká, tak jde o velice jednoduchý kousek, ve kterém na ploše dvou minut zazní slova jako reinkarnace a Hitler - a to z úst malých chlapců. Nápaditě prosté! ()

Galerie (1)

Související novinky

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

11.08.2010

Festival Fresh Film Fest, který proběhne v Praze od 25. do 29. srpna, zahájí předpremiérová projekce filmu Scott Pilgrim proti celému světu v kině Aero. Jde o adaptaci komiksové série Bryana Lee O… (více)

Reklama

Reklama