Reklama

Reklama

Všechno musí pryč

  • USA Everything Must Go
Trailer

Will Ferrell nevede zrovna řádný život. Kvůli přemíře alkoholu přijde o práci i o manželku, která mu vyhodila všechny věci na trávník před dům. Dá se zase dohromady? (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (80)

misterz 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ, nemôžem sa zbaviť pocitu premárneného potenciálu. Willa Ferrella mám celkom rád, pričom v minulosti mi už nie raz dokázal, že mu nie sú cudzie ani vážnejšie role, no tú jeho mizériu prezentovanú vo filme som si predstavoval trochu inak. Vlastne všetko bolo len o sedení na trávniku pred domom a chlastaní hektolitrov piva. Chcelo to niečo viac, niečo dramaticky hlbšie, aby si divák tú jeho mizériu mohol lepšie vychutnať. Vlastne to nebola ani poriadna dráma, ani komédia, bolo to šedivé a pocitovo sterilné. Priemer. 60/100 ()

waits 

všechny recenze uživatele

Komorní a poměrně smutná podívaná, jako dělaná pro předpůlnoční vysíllání na páteční ČT2. Jenom to obsazení Ferrella spolu s anotací "komedie" bylo možná pro některé diváky matoucí a očekávávání musela být nutně zklamána.. Osud hlavnímu hrdinovi celý film dělá něco, co hezky popisuje anglická fráze "twisting the blade". Ferrell podává deptaného chlápka uvěřitelně, dokáže vzbudit sympatie a vykřesá pár zajímavých okamžiků. Nic světoborného, ale spolu s hudbou a pomalou, detailní kamerou jde o slušnou melancholickou podívanou, která citlivého diváka (škyt) pošle do postele s pocitem, že se těžké okamžiky dají překonat, i když je člověk hodný mamlas. A Ferrella ve vážných rolích mám rád, mohlo by jich točit víc. ()

Reklama

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Život alkoholika je vždy poznačený smutnými príbehom. Problémy zalieva problémami a jeho čas mu pritom uteká medzi prstami. Tak nejako skončil i Will Ferrel v hlavnej úlohe o človeku čo skončí na úplnom dne, aby pochopil, že nikdy nie je neskoro začať od znova i keď za chyby sa platí. Všetci berieme Ferrela, ako komika, ktorý si tu strihol vážnu rolu a ide mu to. Bol to taký iný film odohrávajúci sa na dvore domu, nie moc záživný ale na druhej strane poučný a na ameriku trošku kritickejší ako by ste predpokladali. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Huňatý Will v krajně nezvyklé roli. Fackován životem, vyhozen i s věcmi na trávník před vlastní dům, neustále si udržující hladinku alkoholu i sebelítosti. Všechno musí pryč, ale ještě není vše ztraceno.. Taková ta klasika „feel good in bad times“ včetně tradičních melancholických kytarových tónů, ve které Rush nepřijde s ničím podnětným či světoborným, ovšem nelze vyloučit, že osudy ztroskotance na malém ostrůvku uprostřed oceánu piva a životních proher může brát někdo osobněji.. K výkonu hlavního představitele mám jen to, že jeho herecký projev je poměrně lehce měřitelný a vyjadřuje se na tzv. Ferrellově stupnici. Jeden stupeň se rovná netečnému až otupělému výrazu. Čím více se obličej snaží o komično, tím více stupňů. Maximum jsou dva stupně, kterých Will dosahuje drtivou většinu kariéry. Tohle byl jeden stupeň a nějak mě nepřesvědčil.. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

To si tak jednou Ferrell rek, ze by to chtelo zase nejakou trochu dramatictejsi roli, aby dal zapomenout na svoje vystupy ve spodarech a vysledek je tenhle film, ve kterym jde vetsinou o to, ze je na zahrade hromada bordelu, uprostred sedi Ferrell, tvari se nestastne a lemta jedno pivko za druhym. Bohuzel to ale neni komedie, ale drama, takze se samozrejme resi nejaky ty vztahy, celej film se tak nejak tahne od nikud nikam, aniz by se dej nejak vyvijel a je docela prekvapivy, ze to jakz takz drzi pohromade a nenudi. Rush asi nejakej ten talent pobral, protoze debutovat filmem, kde musi clovek sledovat 100 minut sediciho a chlastajiciho typka, to mohlo skoncit solidnim pruserem, ale diky sympatickejm hercum se na to kouka docela prijemne. Ale i tak to vic nez 3* neda. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl sepsán podle novely Raymonda Carvera, pro Dana Rushe je to režisérský a scenáristický debut. (Kuzmik)

Související novinky

Will Ferrell zkusí drama

Will Ferrell zkusí drama

12.11.2018

Herec Will Ferrell (Megamysl, Táta je doma) je známý především z jeho komediálních rolí, to ale neznamená, že je mu drama úplně cizí. Naposledy si zahrál vážnou roli ve snímku Všechno musí pryč z… (více)

Reklama

Reklama