Reklama

Reklama

Tat Tvam asi

(TV film)
Dokumentární / Krátkometrážní
Slovensko, 2010, 25 min

Obsahy(1)

Dvaja nadšenci cyklistiky sa rozhodli prejsť na bicykli Indické Himaláje a spoznať krajinu s celkom inou kultúrou, tradíciami a náboženstvom. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

ripo 

všechny recenze uživatele

Veľmi priemerný dokument okoreňovaný "východnými múdrosťami" ... Jednu hviezdu som pridal za športový výkon. Mne stačilo ísť na bicykli na Kráľovu hoľu a zdochýnal som pod vysielačom .... ()

Luke7 

všechny recenze uživatele

Obdiv nad výkonem těchto 2 cyklistů. Škoda, že byl film tak krátký. Himaláje a vše kolem nich mám rád. Shlédnuto v rámci MFOF Opava 2010. ()

Reklama

Jermann 

všechny recenze uživatele

(MFOF 2010) Dokument je sám o sobě natočený docela pěkně, ovšem veškerou atmosféru a požitek kazí příšerný komentář plný duchovního žvatlání, filozofování a vnucování za pár dní nabytých rozumů. Chtít se podělit o co nejvíce dojmů je sice hezké, ale je nutno dovolit divákovi, aby si z filmu něco vstřebal taky sám. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

O dvoch Slovákoch, čo šli k prameňu Gangy a na úpätie Himalájí na cajgloch. Tisíckrát omleté múdra a vlastné "objavné" zistenia z indických reálií v polhodinovej kocke cez barabášovský doku kopírák. Emočné korenené osobnými dobrodružstvami komentovanými vetami ako: "Na kolese mi už chýba niekoľko špajchlí." alebo "Do hlavy ma trafil kameň." Plno, plno duchovna, vesmíru, síl prírody a... ...hej, došlo aj na globálne otepľovanie. Rádovo o triedu menej zaujímavé ako spomenuté Barabášove dokumenty. Epigónstvo s minimom pridanej hodnoty. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Dokument u kterého si říkám,škoda že nebyl delší. Pokorný, produchovnělý, moudrý. 100 %. Obdiv těm kdo tam byli-úžasný sportovní výkon. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama