Reklama

Reklama

Gigantický nádor

(TV film)
  • USA Super Surgery: 200 Pound Tumor
všechny plakáty

Obsahy(1)

V září 1999 se ujal tým lékařů z univerzitní nemocnice v Chicagu pacientky, která trpěla nemocí zvanou neurofibromatóza. Na těle postižené se vytvořil monstrózní nádor o váze 200 liber, který ji doslova pohltil. Chirurgové po několikahodinové bitvě zvítězili: nádor byl odoperován, pacientka přežila... (oficiální text distributora)

Recenze (2)

CaptainNor

všechny recenze uživatele

Nezřídka jsem zaznamenal, že některý uživatel napsal komentář a přitom film nehodnotil. V duchu jsem si říkal, jaký bych asi musel mít důvod takto postupovat. Dnes ten důvod mám.. Co mám na tomto šokujícím, děsivém a přitom skvěle a syrově natočeném dokumentu hodnotit?! Onu velikost obludného nádoru, či neuvěřitelnou práci chirurgického týmu při jeho odstranění? Odvahu filmového štábu, kameramanů, kteří se jistě neubránili kacířskému pocitu zprostředkovat bezkonkurenční operaci divákům nebo neuvěřitelnou vůli nešťastné pacientky po životě? Ne.. To prostě hodnotit na ČSFD nebudu.. V každém případě dostali všichni zůčastnění mnohem víc, než zlatou sošku Oskara... ()

Coreo 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv případ gigantický, informací naleznete více v jednom díle Diagnózy ČT. Stále jen dokola omílané litry prolité krve, modlení, odhodlanost a pocity příbuzných. Jako novácká Vizita, i přes zajímavé téma příliš senzační a bulvární a málo konkrétní. ()

Reklama

Reklama