Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlý čaroděj s pomocí matky Uršuly (J. Jirásková) láká mladé dívky na svůj hrad a mění je v květiny. I Jitku, Heřmanovu nevěstu (M. Bočanová), potkal stejný osud, když odmítla stát se Uriášovou ženou. Tentokrát jsou ale čaroději jeho zlá kouzla málo platná. Stojí proti němu mládenec Heřman (J. Pomeje), jehož láska k Jitce násobí jeho odvahu a pomůže mu věrnou dívku z moci čaroděje vysvobodit. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Opět příšerné kulisy, kdy na jednom plácku jsou dvě scény, které pojmou celý příběh. K tomu nic moc příběh a čaroděj, jež si nechá jen hlavu a její podoba se mění, jak se mu zachce. Všechno ostatní opět papundeklové kulisy - květiny, hora... Kromě faktu, že ani při samotném vysvobození nejde o žádné napětí, je to příšerně nudná pohádka. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Herecký koncert především Jiřiny Jiráskové a Jiřího Zahajského, ale i Mahuleny Bočanové a Jiřího Pomeje, herecky velmi kvalitní pohádka. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kolik nocí jsem proplakala, když jsi byl ještě docela malá hlavička !!" Tradičně zoufalý scénář Juráskové uchopila Sváťa Simonová znovu po svém.. Jirásková tradičně skvostná.. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama