Reklama

Reklama

Zombie Movie

Krátkometrážní / Komedie / Horor
Nový Zéland, 2005, 15 min

Obsahy(1)

Svět postihla strašná apokalypsa. Většina lidí se proměnila v hrůzné zombie. Ti, kteří přežili před nimi neustále prchají a bojují o holý život. Sam, Paul a Harry jsou tři nerozluční přátelé, kteří spolu prožili spoustu zajímavých chvil. Teď jsou však odříznuti od civilizace, obklopeni hladovými zombie v nepojízdném autě. Zatím vidí nastalou situaci ještě růžově a pokouší se s chladnou hlavou něco vymyslet, ale jak dny ubíhají začínají propadat depresím a strachu. Brzy musí jít kamarádství stranou a teď už koná jen každý sám za sebe. Vždyť mrtvý kamarád je zdrojem potravy. (SOLOM.)

(více)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela bizarní zážitek, aneb co se stane když zůstanete v nepojizdném autě a obklopují vás zombie. Docela vydařená taškařice která ale mohla mít větší spád. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vžíte se do situace, kdy jste uvězněni v nepojízdném autě se dvěma kámošem, kterým se vesměs lepí smůla na paty. Máte jen malé množství jízda, nějaké ty cigaretky a zbraň bez nábojů. Ze začátku si ze všeho děláte legraci, vždyť jste tvrdí rockeři, ale jak běží čas stávají se z vás vystrašené ženské. Na mozek vám začínají lézt všechny trapné řeči, které vás jindy rozesmějí jenže teď na ně nemáte náladu. Začne vás přemáhat vztek, bezmocnost a hlavně pořád přemýšlíte jak by se dalo uniknout. Když už se konečně objeví jiskřička naděje, opustí vás štěstí a váš dementní kámoš udělá fatální chybu, která vás posune blíže na práh smrti. Začínáte mít hlad a tak se ve vaší hlavě zrodí zoufalý nápad. Proč by jsme tu měli sedět pořád ve třech??? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z tohto nápadu sa dal vytvoriť riadny nervák. A hlavne vážny. Avšak vôbec neľutujem, že sa tvorcovia rozhodli pre komediálne poňatie. Výborné zombie masky a dokonalá chémia medzi troma uväznenými rockovými flákačmi. ()

Reklama

Reklama