Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

LilHerak odpad!

všechny recenze uživatele

Ehm, .. Co to je? Myslím, že kdyby se při natáčení začala hořet kamera a na další neměli by mě mohli ušetřit takového filmu. Parta důchodců, jak zábavné a do toho ještě hrozně "talentovaný" herec, Jan Bendig. Už by to měl někdo zastavit. Dnes u nás dostane roli každá nula. Jenom čekám, kdy mě přijde scénář. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený snímek 'Pamětnice' byl zřejmě důvod natočit s hereckými legendami ještě jeden takový film. Opět se jedná o školní setkání, ale tentokrát se to týká školního výletu. Jenomže se to ale, tak nějak, moc nepovedlo. Vznikl neskutečně ponurý výtvor. Je to sice hezké, že se takhle všichni opět setkali, ale mělo to být daleko důstojnější. Nelogičnost a trapnost příběhu strhává veškerou snahu do netečných pekel. Námět by sice nebyl zase až tak špatný, ale mohl by být daleko více propracovanější. Především mi tam chybí jistá poetičnost, jaká byla patrná u předešlého snímku. Seniorům se to bude jistojistě líbit pro klidnost a jemnost. Ostatní nechť se poohlídnou po něčem jiném. Je to opravdu hrůza. ()

Reklama

eugeene odpad!

všechny recenze uživatele

Filmu jsem podle první verze ukázky dost věřil. Ne. Kompletní propadák, bastardi byli alespoň s nápadem, tohle je hrozný. Děj o ničem, dialogy jsou naprostá katastrofa (takovýmhle způsobem snad nikdo nemluví!!!!), žádná z postav nemá sebemenší charakter ani cit pro roli. Kamera se oproti předchozí tvorbě hnula kupředu, ale volba úhlů a střihu je naprosto vedle. Zvuk na tom není o moc lépe - hudba řve, dialogům není rozumět a jsou "pod dekou". V postprodukci je pro zlepšení zvuku použit postsynchron a redub postav, a musím uznat, že kvalitě dost pomáhá. ALE je tu jeden problém - technika je použita pouze v některých scénách (kupodivu ne u těch, které by to skutečně potřebovaly.) Docela mě překvapila role Bendiga, který se, podlě mě, jako neherec docela slušně předvedl. Taky se mi ve filmu líbila role P. Jurišty, se kterým občas při setkání prohodím pár slov a i T. Magnusek projevil dle mého názoru zlepšení kvality svého projevu (i když jeho občasná drť gramatiky projevovaná prohazování slov ve větách, které mě všeobecně irituje, nadále zůstala). Stejne jako u předchozích dvou filmů (Bastardi 1,2) jsem se běhěm filmu sám sebe nejistě ptal na otázku, která Vás při sledování nikdy nesmí napadnout - "je tohle teda komedie nebo drama?" Filmu jsem viděl cca 2/3, takže moje hodnocení nemusí být objektivní. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Autorská samovražda. Koho mal osloviť film v ktorom sa to točí okolo dôchodcov, pričom ide o "komédiu"???......Mladá generácia film okamžite zavrhne ( pod školním výletom si predstavujú niečo úplne iné), stredná generácia tento film oceniť nedokáže, pretože ešte nemá dostatočne prežité, tí najstarší si uvedomia smerovanie svojho života. Chcelo to viac navzájom prepojiť generácie, viac vtipných hlášoch, lepšie príbehové napredovanie........alebo iné poňatie žánru. Komédia nie!!! Dráma má zelenú...... ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když mi přijde, že mám večer málo posranej učením, tak si pustím nějaký výplod s Magnuskem a hned je všecko ještě horší. Ne fakt, ani by mě asi nenapadlo na to koukat, kdyby tam v komparzu nehrála moje drahá přítelkyně... :-) Každopádně je to hovadina, nechápu, že to naše herecká elita má zapotřebí... Z toho, že tam hraje Bendig, mi šel mráz po zádech, ale aby toho pekla nebylo málo, on tam i zpíval!! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Závěrečnou píseň filmu zpívá hlavní představitelka Libuše Švormová. (M.B)
  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)
  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)

Reklama

Reklama