Reklama

Reklama

VOD (1)

Deset let poté, co skupina středoškoláků nešťastnou náhodou zabije chlapce a svůj čin utají, jsou bývalí přátelé jeden po druhém vražděni. Jde po nich Motýlí muž a nepřestane, dokud všichni nebudou mrtví. (Filmbox)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod, proč na to kouknout, je Jewel Staite, i když trochu přibrala od SgA. Jinak půdorys to vzalo od Final Destination, jen je to natočené hodně televizně, někdy až amatérsky, je to hodně ukecané, a triky s démonem, no minimálně k pobavení a pousmání, než že by se člověk bál. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Sheldon Wilson má za sebou jednak příšerný pokus o horor s názvem Kaw, ale také poměrně působivý malý horor Shallow Ground, který mne kdysi příjemně překvapil. Hlavně kvůli vzpomínce na něj jsem se odhodlal k vyzkoušení Mothmana, přestože SyFy produkci již nějaký čas okázale ignoruju. Do budoucna ji budu nejspíš ignorovat dále, neboť Mothman je - nepřekvapivě - poměrně hrozný. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zas tak špatné mi to nepřišlo. Wilson má za sebou pár sraček ale zároven i pár kvalitních filmů. Tohle považuju za čirý průměr. Na Syfy to není špatné, třeba efekty i když nejsou nějak kvalitní tak jsou obstojné. Mothman vypadá celkem dobře. Tvůrci si udělaly svojí vlastní představu takže aspon tak, jen škoda že přeci jenom nevydává takový strach jak by mohl. herci jsou sice špatní ale to zas tak nevadilo ale ten stačík mě štval scény s ním byly neuvěřitelně protahované a ukecané a ten jeho konec byl dost špatnej, on celý film byl dost ukecanej což nepůsobilo dobře. Konec byl dostatečně akční, ale nic extra. prostě čirej průměr. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Mělo to celkem pochopitelný příběh, teda až před konec, kdé měli potřebu to nějak přehňácat. Byl jsem rád, že vidím tu doktorku z SG Atlantis a užil jsem si pohodové scénérie západní Virginie. To dalo dohromady jednu hvězdu. Jinak se jedná o klasické low budgetové béčko, kde na konci vyprsknete smíchy nad tím, jaká to byla konina. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama