Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trudy, dívka z počestné rodiny, dostává od zástupců svého malého rodného města příjemný úkol, aby na večerní slavnosti bavila americké vojáky, kteří druhý den s vojenským oddílem odcházejí na frontu. Jediný, komu se tato akce vůbec nelíbí, je její otec, vážený městský občan a konstábl Kockenlocker. Proto se Trudy uchýlí k malé lsti a odchází "tancovat" v doprovodu svého dlouho odmítaného nápadníka Norvala Jonese. Večer pak prožije docela jinak, než otci slíbila. Když se druhý den ráno Trudy vzpamatuje z opilosti, s překvapením zjišťuje, že se v noci provdala za vojáka, jehož pravé jméno si vůbec nepamatuje. A jak se ukáže později, s tímto neznámým mužem také čeká dítě... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, která ukazuje ženskou blbost a jejich kouzlo zmanipulovat chlapa je všemu. Neopakovatelné scénky, kdy policajt nutí Jonese, aby utekl a dává mu to víc než najevo. ()

Reklama

Volodimir2 

všechny recenze uživatele

Film bol natočený na prelome rokov 1942 a 43 ale do kín bol uvoľnený až v roku 1944. Podobný film vychádzajúci z tejto témy, ale bez vojakov chcel režisér Preston Sturges natočiť už v roku 1937 a už v tomto filme si zahrával s pojmom nepoškvrneného počatia. Vtedy mu to cenzúrny úrad ešte nedovolil točiť. Voľne nadväzujúce remaké bolo natočené aj v roku 1958 pod názvom Rock a bye baby. Film nám vykresľuje americkú spoločnosť tejto doby a to zlé čo v nej bolo, jednoducho Sturges mal pochopenie s touto dobou a aj táto komédia je svedectvom jeho vízie o Amerike ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že i komedie klasického Hollywoodu může fungovat bez tradičních stars. Stačí, když je skvěle napsaná a natočená. Svatební scéna je k popukání. ()

Douglas 

všechny recenze uživatele

Ve své době důmyslná satira, dnes již "jen" poněkud ztřeštěná bláznivá komedie s neuvěřitelným množstvím nápadů, chrlených na diváka se smrtelně destruktivní kadencí :) ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama