Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lycée Jules Ferry je nejhorší střední škola ve Francii. A ani ti nejlepší profesoři s tím nic nezmůžou. Poslední šancí na záchranu je povolat nový tým vyučujících a aplikovat neobvyklý model: nejhorší žáci budou svěřeni nejhorším učitelům. Studenti střední školy Lycée Jules Ferry se vzepřeli všem pokusům o to, aby jejich ústav dosáhl lepšího postavení. Zoufalý školní inspektor přistoupí na návrh svého náměstka vyhnat čerta ďáblem a pověří ty nejneschopnější učitele, aby zvýšili laťku nejhorší střední školy v zemi. Krásná Amina, tajemný Maurice, časovaná bomba Albert a komatózní Cutiro spojí síly se sportovním nadšencem Ericem, naprostým šílencem Gladysem a rádoby učitelem dějepisu a napoleonským fanatikem Polochonem, aby zvýšili úspěšnost školy při maturitách nad padesát procent. Pramálo tuší, že za jejich jmenováním stojí temné síly! (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (56)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem si sumíroval co sem napíšu a jak mi to připomíná francouzskou verzi Fakjů, pane učiteli. Po skončení jsem, ale zabrouzdal do komentářů a zjistil, že nejsem vůbec originální, naopak, že to sem píše vlastně každý. Tak aby bylo jasno, Christian Clavier je pro mě za frantíky jistota, mám ho rád od doby prvního Asterixe a líbí se mi většina filmů, kde hrál (ano, Návštěvníci jsou starší, než Asterix, ale já je viděl později). Má to jedinou chybku a to, že dabing buď zabil dobré vtipy a nebo a to spíše je tam mnoho vtipů, které pochopí jen francouzi a to tomu ubírá na hodnocení. Ale jinak prima letní bláznivá komedie, kde je možné cokoli. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Komédia zo školského prostredia. Nápad na nápravu študijných výsledkov študentov je jasný: musia ich učiť „zlí a neschopní učitelia“. Samotný film by nebol taký zlý, keby samotný scenár by bol prepracovanejší a keby obsahoval viac originálnejších riešení. Ďalej, niektoré scény obsahujú zbytočne veľa klišé momentov. Ešte k tomu aj samotné herecké výkony nechávajú za sebou určité otázky. Jednoducho, čakal som od toho viac... Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Věřit filozofii pro mě znamená pochopit, že nikdy nepochopíme víc, než vlastní neschopnost pochopit své nepochopení." Tomu sice nerozumím, ale souhlasím s tím. Stejně jako souhlasím s vyučovacími metodami elitního komanda nejhorších učitelů. Jenže přes můj souhlas, občasný vtípek a vnady soudružky učitelky Aminy, jsem se nijak zvlášť nepobavil. Samozřejmě bylo skvělé, když egyptolog vypočítal jediný možný kód k trezoru, když byly školní lavice i venku za oknem nebo když cvičenci padali ze stromů, ale neustálé házení křídou po studentech mi připadalo trapné a smát se zpackaným chemickým reakcím mě při miliontém pokusu taky přestalo bavit. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Christian Clavier pamatuje zářivější časy....a ono i vlastně celá francouzská komedie. V minulém století jí zdobila lehkost podpořená kouzlem osobnosti. Poslední dobou je to celé lacině udřené a navíc většinou bez kýženého efektu....stejně jako Učitelé na zakázku. Komedie, která má určitě odpich a jede po celou svou dobu trvání....bohužel její jízda, alespoň pro mne, postrádá přirozenost a preferuje lacinější cesty. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nebojte se srovnávání s Fakjů (trapárnou) pane učiteli. Francouzi mají humor na úplně jiné úrovni a hrdinou není nějaký mega vymaštěný čů*ák. Když spojím humor a hrdiny: učitel "Asterix" s krásně podaným odpočinkovým režimem a teorií třech minut pozornosti, SUPER. Pro mě sice neznámý, ale o to překvapivější "profesor" historie, který má ale v malíku jen Napoleona - vtipy s Napoleonem ÚŽASNÝ! Angličtinářka, kozatá lehce sadistická mrcha - FAMÓZNÍ, FAMÓZNÍ vtípky! Chemik pyroman moc prostoru nemá, vtipy ujdou. Fylozofující učitel má prostoru také pomálu, ale když otevře hubu, je to perla. Krásnou černošku bych za učitelku také chtěl a tak jen tělocvikáře bych z filmu asi mohl vypustit. I když pády ze stromů by filmu chyběly. No a nakonec i děti mi dokázaly přirůst k srdi, tak závěrečné moralizování nebylo trapné a nucené jako u jiných filmů. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Natáčalo sa v Paríži, Longjumeau, Poissy a Pontoise. Natáčalo sa od 13. júla 2012 po dobu deviatich týždňov. (Arsenal83)
  • Počas scény, kde žiaci v triede riešia ústup Napoleona z Ruska, študent vstane a zakričí, zdvihnúc päsť: "Nech žije cisár!" Ostatní študenti ho napodobňujú. Jeden z nich ale kričí „Ahou!" na prekvapenie všetkých. Ide o odkaz na bojový pokrik Sparťanov vo filme 300 (2006). (Arsenal83)

Reklama

Reklama