Reklama

Reklama

Bangkok Traffic (Love) Story

(festivalový název)
  • Thajsko Rot fai faa... Maha na ter (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mei Li (Sirin Horwang) má cestou zo svadby svojej najlepšej priateľky Ped (Panissara Phimpru) autonehodu. Na pomoc jej prichádza mladý železničný inžinier Lung prezývaný Strýko (Theeradej Wongpuapan). Z ich zoznámenia sa zrodí láska na prvý pohľad. Následne dochádza k náhodným i menej náhodným stretnutiam, a títo dvaja zisťujú, že si nie sú ľahostajní. Ako to však pôjde ďalej, keď ona pracuje vo dne a on v noci? Má ich vzťah šancu prežiť i napriek nadchádzajúcemu odlúčeniu? (triana)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná a zábavná romantická komedie - hlavní herečka zde sice vystupuje jako trošku nemožná dáma, ale možná i proto působí tak mile :-) Pochopitelně je nutno vypnout mozek a nepřemýšlet nad tím jak je možné, že takoví dva atraktivní jedinci nemají odpovídající protějšky, ale to už k danému žánru patří. Stejně tak ta jejich častá náhodná setkání působí opravdu moc nerealisticky. Přesto vše se ale člověk při sledování určitě nenudí - humor sice trošku odvazovější, ale drží si svou úroveň a nepůsobí moc přihlouple jako v mnoha amerických snímcích a např. vodní bitky byly příjemným zpestřením :-) Akorát ten konec takový nemastný neslaný, rozhodně by se dalo zapracovat na působivější verzi. 75% ()

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Humor v tomhle filmu mi hodně sednul :)) Ani si nepamatuju, kdy naposled jsem se u jednoho filmu tak často smál. Problém je, že to platí jen pro první půlku filmu. Ve druhé půlce už vtipy začínají ustupovat průměrnému romantickému příběhu. Přesto to pro mě byly příjemně strávené dvě hodiny, po kterých jsem si řekl, že thajským filmům zkusím dávat větší šanci než doposud. ()

Reklama

biteme 

všechny recenze uživatele

Sympatický mladý pár si po nezvyčajnom stretnutí ešte niekoľko krát skríži cestu. Väčšinou nie celkom náhodou :) Realisticko-romantický príbeh rodiacej sa lásky dvoch mladých ľudí, narozdiel od americkej tvorby bez šablón či prehnanej sentimentality. Komediálne situácie a celkový dojem z priateľstva a neskôr vzťahu príjemne ovlaží a prijme nás zamilovať si svojskú romantiku ázijskej tvorby. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je tam pár vtípků, které pobaví. A taky těch, které bych vidět nijak zvlášť nepotřebovala. Hlavní hrdina plní pouze roli pohledného chlapa, kterého by chtěla přinejmenším každá Thajka, a hlavní hrdinka je vlastně celkem fajn. Příběh spadá do kolonky klasické průměrné love story. Ale protože jsem ráda za každý thajský film, kde můžu cítit atmosféru Bangkoku, a kde se navíc pořád jezdí metrem, 3* dát musím. ()

triana 

všechny recenze uživatele

Príjemným prekvapením je, že tu nenájdete žiadne milostné troj- a mnohouholníky (SPOILER: keďopomeniemejejkamarátkuktorásinašťastiedápovedaťavpravýčassastiahne KONIEC SPOILERU), tak typické pre ázijskú tvorbu, v ktorých hlavné postavy riešia hlavne jeho či jej vzťah s kamarátom/kou, či bývalým/ou alebo terajším priateľom/kou, ktorý/á si ju/ho chce stoj čo stoj udržať alebo získať používajúc mišmaš intríg od výmyslu sveta. Takže máme tu dvojku sympatických hercov. Jednu Smoliarku, ktorá akosi nechtiac, vždy beží v ústrety trapasom a Pána Dokonalého, ktorý pri jej faux pas len žmúri oči a riadi sa heslom: „Keď ju miluješ, nie je čo riešiť.“ Výsledkom je humorom nabitých 120 minút so síce predvídateľným koncom, avšak nepredvídateľnými situáciami počas celého filmu. 4,5 hviezdy, 10% dolu za scénu na terase a následnú konfrontáciu. ()

Reklama

Reklama