Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V panenských pralesích severního Thajska jsou sloni chováni jako pomocníci a jedním z nich je i Dara. Moderní technika však stále víc vytlačuje tradiční práci se slony, a tak je nucen Dařin cvičitel Boon a jeho pomocník Sunny hledat uplatnění jinde. Přesun do města jim ale mnoho štěstí nepřinese, a budou muset překonat ještě mnoho překážek, než se vrátí do své rodné džungle... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Väčšinou nemám problém prihrať hodnoteniu filmu naivnému, ale bojujúcemu za vznešenejšie ideály. V tomto prípade tematika mahutov, boj s pytliakmi a všetky tie organizačné veci mi ale prišli príliš krkolomné. Schádzal mi čo i len trošku príčetný element, oprávnenosť motivácie a hlbší rozpor postáv. Anglický dabing film ešte viacej sploštil a keďže sa ani nemám o žiadnu nostalgiu z detstva hocjako oprieť, nemôžem inak. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Docela hezký rodinný snímek o ochraně vzácných druhů zvířat v Thajsku. Strážci pro pohyb v džungli využívají slonů a honí pytláky. Dobří jsou snadno rozeznatelní od těch zlých, prostředí je exotické i zvěř, tak se na to dá docela dívat. Uvidíme opice, ještěrky, hady, malé tygříky atd.. a samozřejmě ochočené stádo slonů. Film je spíše pro děti a má v sobě i trochu toho nadpřirozena. Scénář i herecké výkony jsou někdy lehce na hraně naivity a přehrávání - tak jak to známe u asijských produkcí... Celkově se ale jedná o pozitivní dílko, pro děti lehce dobrodružné. * * * ()

Reklama

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Neškodné, oku lahodící eko-dobrodružství pro děti a mládež. Sloni, trocha krásné thajské přírody, pár krásných mladých lidí, natvrdlí zloduši a veselý podnapilý duch mrtvého cvičitele... je to prostě celé takové... veselé. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama